Zašto žene u prosjeku više privlače muški mišići prsa u odnosu na ostale mišiće?

Ne mislim da nam samo škrinja privlači pažnju. Mislim da su sve žene različite i čak će istu ženu privući različite osobine kod muškarca na temelju njezina ovulacijskog ciklusa ... vjerovali ili ne! Općenito, iako su žene ožičene da pronađu muškarca koji ima odgovarajuću količinu testosterona. Visoke razine testosterona osiguravaju jake gene i sposobnost zaštite žene. Sada muškarci idu u teretanu po velike mišiće, pa izgleda kao da imaju visoku razinu testosterona. Međutim, zapravo oblik muškarčevog tijela, a ponekad i crte lica više ukazuju na dobru razinu testosterona, a ne na to koliko su njegovi mišići .... iako i to daje naznake. Dakle, općenito će žena prvo pogledati muško lice ... a onda će obratiti pažnju na njegov omjer ramena i kukova. Što su ramena šira i uži bokovi ... to je vjerojatnije da muškarac ima dobru razinu testosterona. To je slično načinu na koji će muškarci koristiti omjer struka i bokova žene kao pokazatelj dobrog zdravlja i dobre razine estrogena, što znači da je plodnija.

Ipak postaje zanimljivo ... jer iako žene preferiraju muškarca s visokom razinom testosterona, postoji točka u kojoj se privlačnost smanjuje. To je zato što nakon određene točke čovjeka s previše testosterona doživljavamo nasilnim i opasnim. To naravno nije uvijek istina ... ali takva je naša percepcija. Dakle, po mom mišljenju i mojim zapažanjima ... žene privlači muškarac koji je dobro uravnotežen. Mora izgledati dovoljno snažno ... ali ne prejako. Sviđa nam se isklesana čeljust ... ali meke oči .... Shvatite me? Želimo dobar očev materijal i zaštitnik sve u jednom ... ali hormonalno je to nešto što je vrlo teško postići. Barem u teoriji ... kao što svi znaju da je stvarni život puno složeniji. Možete vidjeti velikog momka koji izgleda super snažno i ima najmekše srce.

Na kraju je ipak ... na vrhu popisa atraktivnih osobina koje tražite kod partnera nalazi se .... inteligencija. Jer inteligentan muškarac svakog će dana biti poželjniji od super snažnog mišićavog tipa. Zašto su ljudi na vrhu prehrambenog lanca? Jer mi smo najpametnija životinja u životinjskom carstvu ... ne najveća ... ili najjača.

Zbog toga volimo i frajera koji nas nasmijava ... jer dobar smisao za humor i pamet pokazatelji su visoke inteligencije.

Zato idite u teretanu ... ali svakako i ove godine pročitajte knjigu ili dvije. I budite u toku s vijestima i svjetskim problemima ... budite dobro informirani. I naučite kako graditi stvari i biti pri ruci ...

Posljednje ažuriranje 14/01/2021

Komentiraj