Zašto trebate jesti dodatnu masnoću na dijetama s niskim udjelom ugljikohidrata i kako to dovodi do gubitka kilograma?

Svaka vrsta deficita kalorija rezultira gubitkom težine. Većinu vremena čovjek izgubi onoliko mišića koliko masti. Pitajte o gubitku FAT-a. Da bi se to učinilo, ne treba jesti suvišnu masnoću ili bilo koju masnoću.

Uzmite u obzir da je brza voda vodeća dijeta s malo ugljikohidrata. Čovjek uopće ne jede ugljikohidrate I sagorijeva masnoće. Jednom kad se više ne osjeća povratna hipoglikemija, glad toliko opada da uopće ne treba jesti, a kamoli jesti suvišnu masnoću.

Najduži vodeni post bio je 382 dana. Ispitanik je sagorio masnoću i sačuvao mišiće nakon prvih nekoliko dana inicijacije. Što je najvažnije, ispitanik je reciklirao hranjive sastojke (osim energije) i nije imao nedostataka.

Bez obzira je li netko na brzoj vodi ili na keto dijeti, jede masnoću iz dva glavna razloga. Pomaže u blokiranju gladi i USPORAVA nečiji gubitak masnog tkiva dok se približava nečijoj ciljanoj razini tjelesne masti. Ne ostaje se zauvijek na brzoj ili keto dijeti.

Postoji sekundarni razlog koji se primjenjuje kad se ne posti. U iskušenju je živjeti samo od proteina. Dugotrajni eksperimenti s ukupnom mesožderstvom pokazali su da ispitanicima to nije bilo ugodno i dobrovoljno su prebacili sve veće udjele unosa kalorija s mesa na masnoću. To bi se vjerojatno moglo dogoditi dok se slijedi normalnija prehrana.

Također razmotrite kako bi ta post-keto dijeta izgledala.

Nedavno međunarodno istraživanje PURE otkrilo je da se dugovječnost povećavala kako se povećavao unos masti, barem kroz 45% ukupnih kalorija. Otkrilo je da se smrtnost povećavala s povećanjem unosa škroba, posebno nakon 65% ukupnih kalorija. Otkrilo je da krvni tlak opada s povećanjem unosa proteina, barem kroz 18% ukupnih kalorija. Otkrilo je da korist imaju životinjski proteini, ali ne i biljni. Otkrila je korist od konzumacije voća i povrća, ali ne više od 3-4 obroka dnevno. Također je utvrdila mali porast smrtnosti kada je unos škroba pao ispod 40% ukupnih kalorija.

Nakon što se postigne ciljana razina tjelesne masnoće, gornje istraživanje preporučuje prehranu od približno 40/40/20 masti / škroba / proteina kako bi se maksimiziralo zdravlje. Uključivala bi minimalnu količinu fermentiranog povrća za hranjenje crijevne stijenke.

Sljedeća veza nije ažurirana kako bi odgovarala brojevima iz studije PURE, ali uključuje neke dobre prijedloge za keto dijetu i nakon nje.

Tri najveće pogreške koje ljudi čine s ketogenom prehranom (i kako ih popraviti)

Posljednje ažuriranje 13/01/2021

Komentiraj