Zašto su ženska stopala toliko privlačna mnogim muškarcima?

Mislim da to ima određenu dozu smisla. Pretpostavljam da bi neki mogli reći da imam blagi fetiš stopala, ali mislim da postoji univerzalna privlačnost.

Jako volim kad žene dobro nalakiraju nokte. Neobično je to dečki primijetiti, ali kad sam pitao, kažem, "pa ako lakira nokte, velika je šansa da lakira nokte na nogama." Zbog toga ljudi obično misle da imam ekstremni fetiš, ali saslušajte me.

Stvarno, ako malo razmislite, izloženi dijelovi ženskog tijela od dojki i ispod bit će potencijalno rizični ili senzualni dijelovi tijela. Zašto? To su dijelovi tijela koji se često zataškaju u javnosti. Viđate ih samo više jer je situacija neformalnija, žene su privlačnije i u formi ili se žene više vole odabirati senzualno.

Ako dobro razmislite, očito je uobičajeno da žene otkrivaju to ispod koljena i do gležnja bez ikakvih frka. Ali druga su područja više "rizična". Žene mogu nositi kraće suknje, ali neke to smatraju vrlo seksi ili "neprikladnima". Žene mogu izložiti svoj trbuh, ali ovo također daje izjavu, a to obično čine samo žene koje imaju ravan trbuh. Žene mogu nositi sandale, japanke i otvorene cipele, ali to znači da su vrlo ležerne, idu radi utjehe ili pokušavaju biti seksi.

Kad žene uopće ne nose cipele, to znači da je situacija vrlo bliska s drugom osobom. Odjeća se skida, a s tom ste osobom vjerojatno jedan na jedan. Bez cipela i čarapa jedna je od posljednjih faza prije nego što se dogodi nešto intimno.

I stopala imaju otprilike jednako osjećaja kao i ruke. Razina osjećaja u našim rukama čini držanje za ruke zanimljivim i senzualnim iskustvom koje žene izluđuje ako je s pravim frajerom. Gotovo je poput dodirivanja duša. Držanje ženskih nogu je vrlo grub oblik držanja za ruke - to biste ikad učinili samo s nekim koga ste seksualno zanimali ili vam je za to plaćeno.

Ti su razlozi zašto mislim da stopala većini muškaraca predstavljaju nešto seksualno, čak i ako su u podsvijesti, ili se frajeri previše boje to priznati.

Posljednje ažuriranje 20/12/2020

Komentiraj