Zašto se borim da smršam?

  • Hiiiiii ovo je ovdje akash. Prije svega, preporučio bih vam da ne slušate i ne pokazujete interes prema društvenim mrežama kako biste prevladali svoju situaciju. Dragi moj prijatelju, svi mi imamo jedinstvenu osobnost, zajedno s tijelom koje je vozilo kroz koje radimo sve svoje aktivnosti i stvarno nam je potreban ovaj osnovni pribor.
  • Pa zašto vam pričam cijelu ovu priču, bcz, prvo biste trebali voljeti sebe. Dajte dragocjeno vrijeme sebi i budite sretni koji je najbolji lijek za rješavanje svih ovih stvari.
  • Kako imam dobro zdravlje, težinu od 80 kg i koristim 34 veličine boje, ali i dalje se brinem zašto, kao i drugi, nemam jedinstvenu fiziku poput Salman khans 6 paketa. Prijatelju, svi imamo isti koncept u vezi s našim fizičkim izgledom, jer svi znamo da to nije u našoj ruci, a također imamo i jasan koncept da to ovisi o kvaliteti i dobrom prehrambenom planu.
  • Pa zašto bismo se brinuli. Svakodnevnih 10 minuta vježbanja dovoljno je i molim jogu barem 5 minuta, izbjegavajte masnu hranu, uvijek birajte svjetlije rafinirano ulje i uzmite manje kalorija ako ne radite težak posao.
  • A najbolji dio je ne gledati se u ogledalo 10 puta dnevno jer ćete dobiti tijelo poput hritika. Bcz vaš zahtjev je zdravo tijelo, a ne bollywoodsko tijelo, ...... Nećemo hodati u ramphowu.
  • Ne čujte nepotrebne stvari od drugih poput vašeg trbuha, izgleda neobično itd. ... Bcz tvoja bol tvoja sreća je uvijek samo tvoja. Ne trošite ovako lijep život. Uživajte u životu u svakom trenutku svakog trenutka ... bcz život je prekratak.
  • Također ću vam dati savjet poput toga da umjesto riže odaberete roti. Jedite koliko i zelene hrane. Izbjegavajte vanjsku hranu i uličnu hranu poput chaowmins okkkkkkk. Pazi, neka te Bog blagoslovi

Posljednje ažuriranje 28/11/2020

Komentiraj