Zašto ne mogu dobiti erekciju sa svojom djevojkom? Pokušali smo 6 puta bez sreće, ali jako me privlači.

Možete li dobiti erekciju kad masturbirate?

Ako ne možete, a pogotovo ako se spontana erekcija također ne dogodi za vas, svibanj je znak medicinskog problema i u tom slučaju biste trebali, pitati liječnika, o tome.

Ali ako možete, (što se čini vjerojatno iz formulacije pitanja), ali to se nekako ne dogodi s vašom djevojkom, tada bih osobno pomislio da je najvjerojatniji uzrok broj 1 jednostavno u tome što se zbog toga osjećate nervozno.

Briga nije seksi. A u okrutnom preokretu sudbine vjerojatno nema ničega za što je vjerojatnije da će zaustaviti erekciju od straha da se to neće dogoditi.

Dobra vijest je da je, ako je to slučaj, obično prilično jednostavno riješiti uz pomoć svoje djevojke i strpljenja. Trik je u uklanjanju pritiska. Morate nekako NE osjećam kao neuspjeh ako erekcija ne desi.

Mislim da barem na neko vrijeme morate prestati pokušavati erekciju. Ponovno pokušavanje i neuspjeh samo će vas sljedeći put učiniti još nervoznijima i to postane loš krug.

Umjesto toga, što kažete na ovo:

Tjedan ili dva pokušajte voditi ljubav sa svojom djevojkom na načine koji uopće ne uključuju vaš penis. Zapravo idite korak dalje. Neka to bude sve o njoj i uvedite pravilo koje kaže da tjedan ili dva uopće ne smije dirati vaš penis. Može vas dodirnuti bilo gdje drugdje (uz uvjet pristanka i onoga što volite, naravno!), A rukama, ustima ili bilo kojim drugim dijelom tijela koji ona odobri možete pružiti zadovoljstvo na bilo koji način koji oboje želite, ali penis je zabranjen.

Cilj je da se osjećate uvjereno da vaša sposobnost da budete dobar, brižan, uzbudljiv i divan ljubavnik NE ovisi o vašem penisu. To jako smanjuje pritisak. Više nije "katastrofa" ako se erekcija ne dogodi, još uvijek možete voditi ljubav, još uvijek možete dati svojoj djevojci orgazam. (u prosjeku većina žena Više je vjerojatno da pouzdano orgazam iz oralnog seksa ili ukazivanje nego što su iz penisa-u-vagini seksa sama)

Ako ovo dobro uspije, postupno ga odatle pojačavajte. Dopustite joj da se prvo dodirne, a zatim kasnije poljubi, liže ili sisa penis i odatle napreduje do odnosa. (naravno, sve ovo podliježe ograničenjima onoga što i vi i vaša djevojka zapravo želite raditi!)

Ali glavni trik? Naučite se da to nije velika stvar. Nema veze. Možete biti dobar ljubavnik bez obzira.

Posljednje ažuriranje 10/01/2021

Komentiraj