Zašto lecitin povećava volumen ejakulata?

Nikad nisam čuo ništa od ovoga. Koristeći Google istraživanje, smislio sam sljedeće:

http://forums.webmd.com/3/sex-and-relationships-exchange/forum/5736?pg=2

Ovo je bio jedan odgovor na gornjoj web stranici:

I ja sam sebi postavljao isto pitanje jer sam prije 25/24 (sada imam 25 godina) pucao u tovare i nedavno sam primijetio da sve što radim samo dribling.

Dobro sam pretražio Google i čuo kako Men's Health i drugi izvori kažu kako se koristi L-Argitine / L-Lycene itd. I počeo sam to dodavati svojoj prehrani, uključujući cink, koji mi je pomogao poboljšati erekciju.

Međutim, moje ejakulacije i dalje su bile slabe.

Prošlog sam tjedna slučajno naišao na ovu oglasnu ploču i čuo kako prvi govori o Lecitinu, te obavio više istraživanja. Otišao sam do Walmarta i kupio bočicu, počeo koristiti dodatak (400 mg x 3 = 1,200 mg dnevno), a prvog dana sperma mi je još kapala. ONDA, na dan dva, izašao je poput vulkanske erupcije! Pokušao sam dva dana odmah nakon toga, i svaki put je to bio vulkan!

Uvjeren sam da je Lecithin učinio trik.

Toplo preporučam da probate i nadam se da će i drugi!

Također, čuo sam da bi i Maca trebala pomoći, ali još je nisam imao priliku isprobati - prilično je skupa s polica, ali boce možete kupiti na Amazonu za 5 dolara.

Aight, radujem se čuti iskustva drugih ljudi s lecitinom!

I ovdje sam dobio nekoliko pozitivnih odgovora:

Moram povećati volumen ejakulata

Puno odgovora ovdje:

Povećajte volumen ejakulata

Sve ove stranice ne spominju uključenu znanost. Prije sam znao da većina Meda proizvodi oko 3-5 ccm sperme. Dok drugi mogu proizvesti više od 15cc. Te su osobe u osnovi sterilne. Ne na medicinski način, ali sigurno statistički. Povećana sperma nije povećanje broja oslobođene sperme. Dakle, porast je od prostatne žlijezde koja proizvodi sjemensku tekućinu. Stoga je mnogo manje vjerojatno da će ovo razrijeđeno sjeme impregnirati a Ženo.to nije jamstvo, ali ima puno manje potencijala za impregnaciju.

Posljednje ažuriranje 26/11/2020

Komentiraj