Zašto je rast dlačica na licu izraženiji kod starijih muškaraca nego kod mladića?

Razloga je više, primarni početni utjecaj je genetika. Imam profesora koji ima šezdeset pet godina i ne može mi narasti više od brkova. U međuvremenu imam sasvim zdrave folikule u 32. godini.

Protok krvi može biti odlučujući faktor u brzini rasta vaše brade i zdravlju te kose. Jedna stvar koja zasigurno povećava rast brade je izloženost niskim temperaturama. Čini se da općenito to što je vani ima više korelacije s veličinom brade, ali to možda nije zbog uzročnosti.

Velika stvar koju možete učiniti za kontrolu debljine / kako izgleda je dobra osobna higijena. Trebali biste prati lice svaki drugi dan, a kad brada prijeđe centimetar, morat ćete je početi prati kao kosu, a ovisno o vrsti dodajte vosak ili ulje.

Stariji muškarci lakše se izvlače s bradom. Trenutno sam se skratio na samo brkove, jer sam primijetio kako brada zezne razgovore za posao. Također postajem sijeda, ali samo na kosi lica; s brkovima izgleda više plavokoso, kad biste vidjeli punu bradu, pomislili biste da sam starija.

Što ste stariji, veća je vjerojatnost da ste ili sigurni u posao ili da ga ne morate tražiti.

Čudan je dio da muškarci iz moje generacije moje obitelji imaju puno gušću dlaku na licu od prethodne. Ipak, u mojoj je obitelji dlaka na licu obiteljska tradicija. Nisam vidio nijednog krvnog srodnika mužjaka koji je potpuno izbrijan nakon puberteta.

Bila je ta čudna faza prije otprilike pet godina kada su brade postale veliki posao / popularna moda. Kosa na licu je izjava. Prilično je normalno vidjeti da muškarci različite dobi imaju različite stavove o tome što žele dati.

Posljednje ažuriranje 27/11/2020

Komentiraj