Zašto je moje donje rublje obojeno žutom bojom?

Bok. Osjećam vašu nelagodu zbog toga što i ja imam rodnicu. Ono koje je često obojilo savršeno dobro donje rublje i nakon djetinjstva. Obično ih više ne nosim (izvinjavam se ako TMI), jer sam nakon prve zdrave infekcije kvascem u 16. godini brzo shvatio da je uzrok tome moj kronični (i žuti) donji rub.

Ja nisam liječnik, već netko otprilike toliko poznat; Imam 35 godina sa četvero djece i iako predlažem posjet ginekologu (SO, ne zbog čega bi se trebalo bojati) ako to već niste učinili, a bili ste seksualno aktivni ili osjećate nelagodu izvan smetnji tog iscjetka, osjećam prilično ugodno sugerirajući vam da se NE BOJETE, jer gle, ove nevjerojatne vagine koje imamo mi, žene se samočišćuju! Žutljivost je obično uzrokovana stalnim protokom prirodnih izlučevina koje drže mikrobe van, reguliraju rast prirodne flore (kvasac..uzdah) itd. Sve što vam treba je paket tankih tankih gaćica dnevnog tipa ili stvarno čisti upijajući materijal. Oni su neuočljivi osjećaji i upijaju te stvari poput magije ... kao i sve veću opskrbu znojem koju vjerojatno doživljavate, također normalnu, i održavaju svoje skije čistima.

Možda ćete primijetiti promjene u boji i postojanosti vaginalnog iscjetka koji se cikliraju s mjesečnim promjenama horomona. Kada ovulirate, vjerojatno postoji jači protok koji je jasniji, tekući i korisniji za one trenutke prema kojima se vaši horomoni spremaju. Nakon ovulacije protok se usporava i zgušnjava i vjerojatno postaje neproziran .. mliječno bjelkasto, pa čak i blijedo žuto je normalno, sve dok konzistencija nije neuobičajena (strašna zrnasta infekcija kvasca).

Vagine su čarobno posebne, prigrlite se i dobro se nasmijte na račun otpusta. Moji prijatelji i ja to potpuno nazivamo "vag sluzi", bez ijedne naznake neugodnosti.

Sretno djevojka !!

Posljednje ažuriranje 28/12/2020

Komentiraj