Za demenciju i autizam, biste li mogli koristiti detoksikaciju / kelaciju teških metala s vitaminima, jer se živa koristi kao konzervans na našim snimkama?

Bilo je nekoliko slučajeva u kojima su ljudi izvijestili o uspjehu koristeći helacijsku terapiju u te svrhe. Čini se da to nije velik postotak ukupnih slučajeva, a pokušaji pouzdane reprodukcije rezultata nekako su ograničeni.

Mislim da je potrebno puno istraživanja u ovom općenitom području. Na primjer, još uvijek nemamo dobar pouzdan medicinski test za poremećaje iz autističnog spektra ili demenciju. Moj glavni prioritet istraživanja bio bi stvaranje testa koji bi mogao proučavati slučajeve jednojajčanih blizanaca kod kojih je jedan autističan, a drugi nije, te ih pouzdano razlikovati pomoću medicinskog testa.

Također sam zabrinut da možda postoje agenti glavnih korporacija koji zaklanjaju neka istraživanja na ovom području zbog nekih sudskih odluka i straha od dodatnih tužbi na ovom području. Ja nisam znanstveni stručnjak. Pregledao sam literaturu jer sam roditelj neverbalnog autističnog sina. Ono što me najviše uznemirilo je kako se čini da je procesom manipulirano.

Tvrtke za lijekove dobivaju zaštitu odgovornosti na računu za nacionalnu sigurnost - NVIC

Radnje u Zakonu o domovinskoj sigurnosti vrste su stvari koje uključuju puno novca i truda. Kad se to uključi u bilo koje znanstveno pitanje, stvarna istraga postaje teška. Imam izravno iskustvo u slučaju ozbiljnog korporacijskog kriminala (u ovom sam slučaju podržavao tim revizora

RISCORP: Što se dogodilo? ).

Mislim da kad imamo korporativni kriminal u pitanju odgovornosti, stvari mogu postati nevjerojatno mutne i teško ih je riješiti.

Posljednje ažuriranje 09/01/2021

Komentiraj