What’s the best meth detox kit?

Mnogima je lakše staviti korisnike droga u određenu kutiju opisujući ih kao ovisne o ovoj ili onoj tvari, ali to nije uvijek slučaj. Mnogi korisnici rekreacijskih droga često kombiniraju dva ili više različitih lijekova, bilo da bi postigli određeni učinak ili ublažili nuspojave jedne tvari s drugom. Možda oni jednostavno koriste drugačiji lijek, ovisno o tome kako se osjećaju tog dana.

Kombinacija metamfetamina i marihuane može biti vrlo intenzivno, ali opasno iskustvo, ali mnogi i dalje pokušavaju lako izaći iz meta, pušeći malo trave. Nećemo ocjenjivati ​​vaše razloge za to, ali to znači da ćete vjerojatno proći zbog dvije različite tvari na testu droge, pa je posve prirodno znati nešto o dobrom detoksikaciji meta i korova.

Ispitivanje lijekova na metvicu i korov

I met i korov dio su skupine lijekova SAMHSA-5, pa će ih čak i najosnovniji test droge otkriti oboje. Korov je naravno otkriven na THC ploči, dok će metamfetamini pokrenuti ploču s amfetaminima.

Što se tiče vremena otkrivanja, korov će vjerojatno biti najveći problem u testu na urin. Metamfetamini bi, nasuprot tome, trebali biti izvan vašeg sustava za najviše šest dana, tako da 7-dnevni program detoksikacije gotovo sigurno će izvesti trik.

Ako ste samo povremeno koristili korov, trebali biste biti čisti za otprilike 7-10 dana, što bi se opet prilično dobro uklopilo u vašu sedmodnevnu detoksikaciju. Glavni je problem s korovom, međutim, u tome kako redovita uporaba uzrokuje nakupljanje THC-a u sustavu, što čini da detoksikacija traje puno duže. Ako neko vrijeme redovito koristite travu, mogli biste razgovarati i do 30 dana prije nego što budete dovoljno čisti da biste položili test na drogu. U ekstremnim slučajevima može potrajati i duže.

Postoji li brži detoks metama i korova?

Do sada bi trebalo postati jasno možete li se detoksirati prirodnim putem na vrijeme za test na drogu. Ako ste koristili prilično malo korova, možda ćete trebati razmisliti o upotrebi detoksikacijskog napitka Ili neke detox pills. To neće očistiti vaše tijelo od meta i korova kao takvog, ali potaknut će vaš mokraćni sustav da se sam ispire. To bi trebalo izvući dovoljno toksina iz mokraće da dok napravite test na drogu, nećete imati pozitivan test ni za jednu tvar. Tipičnom detoksikacijskom napitku treba sat ili dva da djeluje i ostaje učinkovit nekoliko sati.

Ako ste teži korisnik, možda biste željeli nabaviti dvostupanjski komplet za detoksikaciju. Vjerojatno nećete pronaći komplet posebno za met i korov, ali mogli biste nabaviti komplet za detoksikaciju marihuanedodam uređaj za ispitivanje mettome. Nakon što upotrebite detoksikacijski napitak i pričekate da postane učinkovit, morat ćete se testirati na met i korov prije nego što odlučite trebate li koristiti dodatne dodatke.

Posljednje ažuriranje 02/01/2021

Komentiraj