Uživaju li muškarci u stimulaciji bradavica? Što mogu učiniti da stimuliram bradavicu?

smiješno da biste to trebali iznijeti, jer baš večeras sam bila znatiželjna i proguglala "je li previše ženstveno da volim da mi bradavice dodiruju i dodiruju svoje?" Učinio sam to jer mi je iskreno, samo čitajući razgovor o tome, uzbudljivo. Evo lijepog malog članka iz Cosmo Mag-a koji sam tada pronašao i koji odgovara na vaša druga pitanja o tome kako:

Prvo mjesto koje biste trebali dodirnuti svog muškarca? Njegove bradavice. Evo kako...........

Moguće je čak i da su njegovi osjetljiviji od vaših.

autor TAYLOR ANDREWS

14. LIPNJA 2019

imageGETTY SLIKE

Oh, hej, djevojko. Osjećate li se ikad zbunjeno gdje točno dodirnuti, puhati i poljubiti svog frajera? Osjećamo te. Ali ne brinite, navest ćemo vas na super važnom mjestu na njegovom tijelu koje vi ne biste smjeli zanemariti: njegove bradavice.

Da, kao što su za vas superhot erogena zona, bradavice djeluju na isti način i za muškarce. I dok su muške bradavice u osnovi iste kao ženske, možda su čak i osjetljivije od vaših, budući da dečki nisu naviknuti da ih se dodiruje tako često.

Jedno je istraživanje zapravo otkrilo da je 52 posto muškaraca izvijestilo da je stimulacija bradavica uzrokovala ili pojačala njihovo spolno uzbuđenje, prema američkoj Nacionalnoj medicinskoj knjižnici i Nacionalnom institutu za zdravstvo. „Kod mužjaka bradavice nemaju drugu funkciju osim što su erogena zona.

“Mnogim je muškarcima igra bradavica potrebna za postizanje orgazma. Drugima ih čista igra bradavica može dovesti do zemljotresnog vrhunca ”, kaže on.

Pa ako niste sigurni kako zadirkivati ​​i dodirivati ​​te njegove bradavice, poslušajte savjet stručnjaka koji točno znaju kako da vas pretvore u profesionalca koji dodiruje bradavice.

u cijelosti…….

6 stručnjaka objašnjava kako stimulirati njegove bradavice tipa (da, važni su!)

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj