U kojoj je dobi normalno započeti masturbirati?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Masturbacija kao štetna navika prakticiraju mnogi ljudi širom svijeta; to kvari život većine mladih danas nego bilo koji drugi problem s kojim se suočavaju. Neki od njih dobivaju pogrešne informacije od svojih prijatelja i potiču se na masturbaciju kao da to čine. Manje znanja o seksu i ovisnosti o samozadovoljavanju dragocjen je razlog ove rastuće navike među mladima. Pretpostavljaju da je masturbacija dobra za njihovo seksualno zdravlje i povećanje penisa. Opskrbljeni smo dobrim hormonskim sustavom koji upravlja proširenjem i ostalim aktivnostima u vezi s razvojem spolnih organa. Neki od mladih šire pogrešne informacije da su one potrebne za život bezuspješno, a neki drugi žele to raditi kao ovisnici.

Kontroliraju nas tri čimbenika (a) Emocionalni čimbenik, (b) Hormonski čimbenik, (c) Ekološki čimbenik; u tome što se hormonski i okolišni čimbenici mogu samo manje mijenjati, gdje se kao emocionalni čimbenik može donekle kontrolirati. Moramo nas kontrolirati ažuriranjem podataka i modificiranjem situacija kako bismo pobjegli od ove navike. Veliki je poriv da mladi promijene svoje navike prije nego što osjete njihove najgore učinke. Kako se mediji i oglasi povećavaju prikazujući spolne organe radi njihove komercijalne koristi, i mi se moramo provjeriti i održati standard koji ne prelazi ove navike koje nam kvare život. Možda će svaki momak dobiti dobru ženu koja će uživati ​​u seksu, a do tada možete pričekati da ne izgubite život s ovom ilegalnom i štetnom navikom.

Evo nekoliko štetnih učinaka masturbacije koje treba razmotriti, pročitajte i prestanite još jednom raditi masturbaciju. Ostavite svoj dojam u komentarima.

1. Masturbacija vas čini slabima, odvodi sadržaj proteina i kalcija u tijelo

2. Masturbacija stvara nervozu i neurološke probleme

3. Masturbacija je jedan od glavnih uzroka erektilne disfunkcije.

4. Masturbacija vas ovisi čak i ako je jednom kušate. Kontrola je vrlo velika prijetnja.

5. Masturbacija stvara pospanost; spavat ćete većinu vremena nakon ejakulacije sperme. Doživjet ćete vraški umorni.

6. Masturbacija uzrokuje stres i naprezanje u vašem umu i duši.

7. Masturbacija utječe i na nas psihološki; stvara depresiju nakon ejakulacije i čini da se čovjek sam osjeća loše.

8. Snažna masturbacija može prouzročiti mehaničku traumu penisa. U nekim slučajevima to može dovesti do Peyroniejeve bolesti koja je uzrokovana povećanim ožiljnim tkivom unutar penisa.

9. Masturbacija se ne može učiniti jednostavno, ona treba vidjeti, dodirnuti, prepustiti se ili, napokon, razmisliti o seksualnoj praksi / spolnom organu suprotnog spola. To je štetnije što se slika u memoriji koju vidite ne može lako izbrisati. To će vas dovesti do štetnog problema da ne možete vidjeti nijednu djevojku / damu / ženu bez ijedne misli, tj. Spola.

10. Masturbacija stvara potrebu za neograničenim radnjom; ne vidi mjesto, ljude i kulturu. Čini vam da kopate gore seksualne probleme ako slučajnost zakuca na vrata.

11. Masturbacija vas dovodi do ilegalnih kontakata, jer se nagon povećava iz dana u dan i konačno će dovesti do potrage za izvorom seksualnog zadovoljstva.

12. Masturbacija je glavni razlog brzog oslobađanja sperme tijekom spolnog odnosa. Stvorit će nezadovoljstvo vama i vašoj ženi.

13. Prevelika masturbacija smanjuje broj sperme. Parovi koji žele zatrudnjeti ne bi trebali samozadovoljavati. Zbog malog broja sperme nećete moći imati djecu.drugi razlog zašto vam predstoji loš bračni život ako ne prestanete.

14. Sjemena tekućina koja se oslobađa masturbacijom sadrži proteine ​​koji su potrebni za mnoge metaboličke aktivnosti i stanične formacije. Proteini su građevni elementi našeg tijela; ejakulacija će vas često stvoriti vitkom i ometa vaš metabolizam izgradnje mišića.

15. Etička masturbacija je pogrešna; mislite na X / Y i bavite se vlastitim seksom. To koči vaše vrijednosti i poštovanje drugih.

16. Masturbacija vam troši vrijeme i čini vas beskorisnima.

17. Užitak masturbacije nikad dugo ne traje.

18. Masturbacija stvara više problema jer gubite pamćenje i sposobnost provociranja misli.

19. Masturbacija nije kraj vaše želje; možda ćete se prevariti vlastitom praksom. Nikada vam neće pružiti rješenje ili zadovoljstvo, ali čini se da daje.

20. Nikako nije potrebno da vaš seksualni život mora biti bezuspješan.

21. Dečki koji se samozadovoljavaju vrlo brzo će izgubiti interes za seks sa suprugom. Ne mogu se dugo osjećati ugodno. S tamošnjom suprugom ne mogu izgraditi vrhunac jer joj je masturbacija oduzela sposobnost ispravnog funkcioniranja brzim brzim čupanjem i drugim abnormalnim problemima mentalnog zdravlja.

22. Masturbacija potiče homoseksualce u školama, fakultetima i hostelima. Mnogo puta potonji stvara spolno prenosive bolesti poput VD, sifilisa, AIDS-a itd.

23. Problemi u stvaranju emocionalne veze s drugima.

24. Prisiljava vas da se izolirate od stvarnog svijeta.

25. Uzrokuje pretjerani gubitak krvi. Imajte na umu da je potrebno 80 kapi krvi da bi se stvorila jedna kap sperme.

26. Smanjuje prirodnu životinjsku toplinu u tijelu, toplinu koja jača dušu i tijelo.

27. Slabi vrlo nježne i fine živce i vene spolnih organa što rezultira spolnom impotencijom.

28. Slabi vid i smanjuje njegovu normalnu granicu vida.

29. Uzrokuje bol u stupcu kralješka, kičmenom stupu iz kojeg se izbacuje sjeme. Ova bol stvara iskrivljenost i uvrtanje u leđima.

30. Stvara sjemenu (spermatičnu) upalu u testisima što uzrokuje brzu ejakulaciju sperme.

31. Utječe na rast udova, posebno na vanjski dio uretre (kanal kroz koji se mokraća ispušta iz mjehura i testisa). Stoga ne doseže granicu svog normalnog rasta.

32. Slabi spolne organe i stvara djelomičnu opuštenost u njima.

33. Općenito slabi živce - rezultat napora izazvanog tim djelovanjem.

34. Štetno djeluje na četiri glavna tijela u tijelu, a to su srce, mozak, jetra i želudac.

35. Pretjerana praksa ovog gnusnog čina dovodi do kukavičluka, povećanja nervozne uznemirenosti, nepovjerenja u sebe, silne sramote, smanjenja nagona za učenjem i želje za izolacijom i zatvorenošću u sebe.

rješenja

Samo uđite na vjersko okupljanje i upoznajte dobre religiozne ljude i sprijateljite se s njima i imajte tamo društvo i vaš će se način razmišljanja promijeniti.

Nabavite propusnicu za autobus putujte u autobusima onoliko koliko možete upoznati prijatelje u knjižnicama .uživajte u cool knjigama o stvarima koje vas zanimaju.

Jedna od takvih knjiga je i ova. Paul McKenna ima i druge zanimljive knjige za promjene u životu kako biste postigli uspjeh.

Idite u teretanu i nastavite snimati selfije dobivenih mišića. Odlazak u teretanu izmorit će vas i na taj način nećete pasti u zamku.

Nikada ne provodite puno vremena u umivaonici jer bi vas to moglo vratiti na masturbaciju.

Održavajte čistoću.

Pokušajte pisati knjige kad odete na slobodnu analizu knjiga i pokušajte smisliti knjigu i objaviti je.

Izađite vani i pronađite siromašnu djecu koja će podučavati besplatno. Postoji puno organizacija za tako lijep poklon koji biste mogli dati djeci tako lijepu poput obrazovanja.

upoznajte sportske aktivnosti vikendom i ostalim danima na posebnim mjestima. i uključite sebe da postanete sportski nastrojeni.

Ako se želite vjenčati, ali vam je teško, predlažem da odete i nađete posao, nađete jeftino mjesto za najam, a zatim uzmete siroče iz sirotišta i uživate u stvarnom seksu i živite ugodno bez krivnje za uništavanje vlastitog tijela, nadam se da bi ovaj odgovor mogao pomoći ionako ste izašli.

Posljednje ažuriranje 02/01/2021

Komentiraj