Trebam li nastaviti s prekidnim postom ako sam postigao ciljeve gubitka kilograma i postotka tjelesne masti?

AKO mi je potpuno promijenio život.

Sve do 2011. godine samo sam pretpostavljala da su svi koji su se prehranili jadni poput mene.

U početku sam bio vrlo skeptičan prema IF-u, jer su mi isprali mozak sve knjige o fitnesu, blogu i časopisu, misleći kako mi treba šest obroka dnevno kako bih održao metabolizam.

Dok sam istraživao IF, riječi "način gladi" neprestano su mi padale na pamet. Ako ne bih jeo svaka 2-3 sata, bojao sam se da će moje tijelo ući u to da mi se pire mišići.

Naposljetku mi je dosadilo stresati se oko obroka i ne vidjeti rezultate koje sam želio.

Unatoč svom skepticizmu, odvažio sam se i dao udarac IF-u. Sada, pet godina kasnije, više ne naglašavam planiranje obroka i uživam u slobodi da jedem ono što želim.

Ne mogu obećati da će izliječiti rak, ali iz iskustva znam da je isprekidan post protokol koji trebate da biste svoju prehranu kontrolirali i podigli svoju kondiciju na sljedeću razinu. ne čudesna dijeta. Zapravo to zapravo i nije dijeta.

U tome nema ničeg čarobnog. Ne zavodi vaše tijelo da sagorijeva neprirodnu količinu masti. S IF-om nećete "izgubiti 10 kilograma za 10 dana". Imat ćete, međutim, održivi plan obroka koji vam omogućuje da postignete ciljeve kondicije. Kao što objašnjava James Clear:

“Isprekidan post se ne mijenja što ti jedeš. Mijenja se kada ti jedeš."

To je sve AKO je. To je raspored prehrane koji vam omogućuje da jedete stvarne obroke - ne limunov sok i dijetalne tablete - a pritom postižete kalorijske ciljeve.

Pogledat ćemo o čemu se radi u IF-u, ispitati kako to funkcionira i pokazati vam kako danas možete započeti s IF-om.

Posljednje ažuriranje 27/11/2020

Komentiraj