Tko je eksperimentirao sa CILTEP stogom i kako je prošlo?

Poigrao sam se s hrpom. ( povezati ovdje)

U usporedbi s mnogim drugim nootropnim snopovima koje sam probao i pregledao, kažem da ima najizravniju formulu i s najmanjom količinom različitih sastojaka u formuli.

ALI pretpostavljam da su ti sastojci vrlo pažljivo odabrani i vrlo su visoki u dozi.

To mi je u početku privuklo pažnju - koliko je formula pametna i koliki je potencijal u ovoj formuli.

Budući da sam prilično izravan, evo što sam otkrio -

Tjedan 1: Kao i obično prilikom provođenja istraživanja, prije testiranja CILTEP-a prestao sam uzimati bilo kakve druge nootropice i kofein. Tako svoje tijelo dovodim na "prirodnu" razinu. Počeo sam uzimati CILTEP otprilike 3-4 dana nakon što sam uzeo posljednji nootropic. Nakon prvih par dana, moj prvi dojam bio je da sam zapravo propustio malo kofeina osim CILTEP-a. Kao što vjerojatno znate, većina nootropica ( postoje iznimke ) zapravo se ne pokreće poput kofeina, na primjer. Unatoč tome, vrlo brzo sam vidio snagu CILTEP-a. Općenito sam se osjećao puno motiviranije i usredotočenije na posao.

Tjedan 2: Nisam mogao odoljeti i počeo sam dodavati šalicu kave u 1-2 kapsule CILTEP-a. I počeo sam sve više voljeti CILTEP. Povećani fokus s laganim osjećajem „visoke“ = krajnja produktivnost. Ali nisam se tu zaustavio. Želio sam još ...

Tjedan 3: … .dovoljno, povećao sam dozu CILTEP-a na 3 kapsule + dodao sam svoju omiljenu nepropusnu kavu. I zabava je započela. Ne želim pretjerivati, ali ne sjećam se kad sam se zadnji put osjećao tako nevjerojatno.

Nakon razdoblja od 3 tjedna, prestao sam uzimati CILTEP, kao što to obično radim s nootropicima - vožnja biciklom jednako je važna kao i uzimanje prave količine svaki dan.

Da bi napravio kratki sažetak, CILTEP je pokazao puno potencijala, postigao snažne rezultate i, znajući da sadrži samo prirodne sastojke, definitivno je pokazao da se može natjecati s mojim do sada omiljenim nootropnim stackovima.

Žiri još uvijek nije na dugotrajnoj upotrebi. Ja ću pružiti ažuriranje za nekoliko mjeseci.

Zapravo sam napisao cjelovitu recenziju za ovu, pogledajte ovdje.

CILTEP pregled - Prirodni pojačivač kognitivnih performansi (100% prirodan)

Posljednje ažuriranje 05/01/2021

Komentiraj