Svake večeri imam nisku temperaturu od 99 stupnjeva F, ali opsežni medicinski testovi nisu rezultirali dijagnozom. Postoji li još netko poput mene s nedijagnosticiranom niskom ocjenom večernje groznice?

Da, imam to posljednja 2 tjedna (moguće i duže). Zapravo nisam shvaćao da imam nisku temperaturu dok je nije utvrdio redoviti pregled. Od tada sam naglasio da provjeravam temperaturu i kretala se između 99–100 stupnjeva F. Nemojte raditi ono što sam ja učinio, a Google pretražuje ovo jer će reći da su vrućice niskog stupnja rani znak upozorenja -riječ. To će samo povećati vašu anksioznost i možda pridonijeti održivoj temperaturi (psihogena groznica je također stvar). Danas mi je napokon pukla groznica.

Evo što sam učinio:

Spavala sam do 11 sati jer mi je tijelo govorilo da je umorna i da treba dodatni san (a ja sam pustila muža da vodi kuću i pazi na našu 3-godišnjakinju).

Popio sam moju "neprobojnu" kavu jer bi me to razveselilo.

Stavio sam sretnu glazbu i odlučio da ću iskoristiti dan odabirom pozitivnosti da ću pobijediti ovu groznicu.

Otišli smo u Whole Foods i popili sok “Doctor's Orders” iz Juice Bara.

Jeli ste jednostavnu večeru od pilećih prsa i sotiranog zelenila.

Popio biljni čaj od breskve.

Smjestila sam moju djevojku u krevet i ispričala joj noćnu priču o zdravim strahovima i poštovanju nasuprot nezdravim strahovima. Doslovno sam držao propovijed koju sam najviše trebao čuti. Tijekom naše noćne rutine osjetio sam da me obuzima mir - ili olakšanje.

Odlučio sam ponovno izmjeriti temperaturu nakon što sam je stavio u krevet i prvi put nakon nekoliko tjedana pao sam na 98,4 F. Provjerio sam ga 3 puta kako bih bio siguran da termometar nije slomljen. U trećem pokušaju imao sam 98,3 F.

Također bih trebao dodati da sam prošao 8 različitih krvnih pretraga, niz antibiotika i dva liječnika koji nisu uspjeli dijagnosticirati ili liječiti slabost i vrućicu.

Meni je um nad materijom pomogao da pobijedim tvrdoglavu i neobjašnjivu groznicu. Nadam se da će to učiniti i za vas. XO!

Posljednje ažuriranje 01/12/2020

Komentiraj