Što znači dugo trajanje u krevetu?

Čini se da duže zadržavanje u krevetu znači da muškarac može kontrolirati svoj orgazam sve dok "treba", bilo dok ženski orgazam ili dok ne želi završiti. Postoji prastara šala o tome kako muškarci "razmišljaju o bejzbolu" kad žele izdržati duže u krevetu, jer im to oduzima misli što rade i zbog toga odgađa ono što njihovo tijelo želi da se dogodi.

Često je citirana legenda da su muškarci koji dulje potraju u krevetu nekako virskiji i muževniji, ali ovo je prilično paternalistički pojam koji ne uzima u obzir ono što žena želi i jednostavno pretpostavlja da želi zauvijek biti lupan. Iako su svi različiti, nedavno je istraživanje pretpostavilo da žene uživaju maksimalno uživanje u spolnom umetanju koje ne prelazi deset ili jedanaest minuta. Nakon toga postaje dosadno, bolno ili oboje. Muškarac koji to drži dugo nakon što žena završi, fizički, seksualno, mentalno ili emocionalno, u tome je samo za sebe. To je sjajno ako je žena izlet ili slučajni susret do kojeg mu nije mnogo stalo, ali nevjerojatno je sebično ako na ovaj način kažnjava svoju značajnu osobu. Trebali bi se međusobno dogovoriti oko toga što oboje djeluje.

Prezervativi uistinu tupim osjećajima čine mnoge muškarce duljeg trajanja. Ovo je dobro za muškarce koji imaju tendenciju prelakog iskakanja zbog osjetljivosti. Muškarci koji prerano ejakuliraju mogu imati koristi od kondoma ili češće masturbacije, iako je u nekim slučajevima PE rezultat anksioznosti i može im trebati liječenje ili savjetovanje. U slučaju impotencije, lijekovi poput Levitre i Cialisa ili Viagre mogu muškarcu pružiti snažnu erekciju koja traje čak i nakon orgazma ili je odgađa na neodređeno vrijeme. Možda će se zbog njega osjećati muževno, ali doista mora razgovarati o tome što radi jer će ga natjerati da je jače i duže udara, što mnogim ženama nije uvijek radost.

Na kraju, postoji mnogo načina kako pomoći partneru da postigne zadovoljstvo kao i vi sami. Imajte na umu da „zadovoljstvo“ i „orgazam“ nisu uvijek isto. Trajati duže u krevetu nije sve, kraj i kraj seksualne hrabrosti - komunikacija i spremnost za udovoljavanje bliži su toj oznaci, ali to je teško definirati kao „legendarno“.

Posljednje ažuriranje 15/01/2021

Komentiraj