Što su Ben wa kuglice i kako se koriste?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Lopte Ben Wa postoje već stoljećima i u početku su se koristile za pružanje užitka muškarcima i ženama tijekom odnosa. Izgledaju poput sitnih kuglica i dolaze u raznim materijalima poput metala, stakla, plastike, lateksa, silicija itd. Osim seksualnog užitka, Ben Wa lopte također se koriste kao vježbači kegela. Kegelova vježba učinkovit je način za jačanje mišića dna zdjelice kod žena, što zauzvrat pomaže u boljoj kontroli mokraćnog mjehura i prevenciji urinarne inkontinencije.

Kuglice Ben Wa trebate umetnuti u vaginu, sve do vrata maternice. Pomoću podmazivanja možete glatko kliziti. Jednom kad uđu, čini se kao da nosite tampon. Pokret loptica unutar rodnice pomaže u jačanju mišića dna zdjelice.

Ako želite kupiti jedan za sebe, važno je da odaberete onaj izrađen od visokokvalitetnih materijala kako ne bi lako pokupili bakterije i mogli se lako očistiti radi održavanja higijene. Predložio bih, Intimate Rose karlično dno Ben Wa lopte, budući da je izrađen od silicija koji je siguran za tijelo.

Posljednje ažuriranje 10/12/2020

Komentiraj