Što se zapravo događa prve noći nakon vjenčanja?

Neugodna i očajna noć.

Imam 29 godina muško, iz Indije.

Upozorenje, naprijed 18+ sadržaja.

Bio je to dogovoreni brak.

Bio je to naš "Suhagraat", tj. Prva noć nakon vjenčanja. Planirali smo, kad smo seksali preko telefona nakon zaruka 3 mjeseca prije dana našeg vjenčanja. Čak sam je naučio kako se zadovoljiti i dao sam joj orgazam samo telefonom. Bila je uzbuđena, a i ja, jer smo obje bile djevice.

Međutim, 3 dana prije "noći", zatražila je savjet svog rođaka, koji je rekao "Stvarno je bolno i boli me vraški tjedan dana". Što je moju suprugu jako zabrinulo i bila je preplašena.

Tada je napokon došao dan, znao sam da ću i ovog izvući i pobrinut ću se da i ona uživa.

U posebnoj noći, svjetla su bila upaljena i počela razgovarati, ona se smiješila i odjednom sam je poljubio u usne. Završio sam s čekanjem od naših zaruka. Tada je krenula duga predigra. Poljubio sam je u vrat, a zatim u prednji dio, bila je toliko uzbuđena da je jednostavno zatvorila oči i rekla: "Molim te, nemoj stati, čekam" ,.

Ovo je bila moja prilika, bila je uzbuđena i sva mokra, bez gubljenja sekunde zauzeo sam misionarski položaj i spremao se ući unutra, a zatim se prisjetila "rođakove riječi", gurnula me i rekla stani, daj mi minutu.

Znao sam da je to to, cjelokupni moj rad na predigri bio je u prašini. U ponoć sam je počeo uvjeravati da ću biti nježan, samo zatvorite oči i uživajte (i psujući njezinu rođakinju što joj je dala takav savjet) i odmah ću prestati ako me zaboli.

Nakon pola sata uvjerljivosti i frustracije pristala je, a ja sam opet počeo ulaziti, ali na moje iznenađenje, nisam uspio (tvrdo), u procesu uvjeravanja, izgubio sam ga. Možete li zamisliti, ovo je vaša bračna noć, i ne možete je dobiti (tvrdu).

Nakon male nevolje uspijevam je ponovno otežati i počeo sam ulaziti u nju, dok se guram prema gore (gladi), i ona bi učinila isto, a kretala se i prema gore.

Nisam uspio ući ni 5%, bio sam poput "što to radiš draga, ako se nastavi kretati prema gore, nikad je neću moći ući unutra i nakon nekog vremena udarit ćeš glavom u prednji zid ".

Bila sam umorna i nije bilo dovoljno teško ući, "pretpostavljam, jer se nisam htjela prisiliti na nju".

Nakon 2 obroka osjetila je bolove u strijeli i zatražila da prestanem. Kako je bila zabrinuta, tamo dolje nije bila dobro podmazana što je otežavalo. Provjerio sam joj rodnicu, bilo je malo krvi, ali malo tragova. Zastao sam, rekao joj da mi vjeruje.

Na kraju, preklinjao sam je, "Samo podnesite malo boli, završit ću je što je brže moguće i nadam se da ćete zatrudnjeti samo u ovom kadru, jer vas ne mogu gledati ovako, u bolovima. I uspijevam unijeti otprilike 10% i ejakuliram.

To nije prošlo onako kako sam planirao, a zapravo je imala bolove tjedan dana, nije mogla hodati ni mokriti bez bolova u trbuhu. Znala sam da je moj seksualni život nestao. Izgubio sam apetit za seksom, a nikako mi nije teško palo.

Bila je to vrlo teška faza, patila sam od erektilne disfunkcije (ED).

Podijelila sam svoj osjećaj s njom, imala je pomiješane osjećaje, sretna kao da nema seksa, a također tužna kao ni djeca.

Kao što postoji izreka, "Vrijeme sve liječi". Tako je i bilo, nakon otprilike mjesec dana, opet mi je postalo teško, i ona je bila sretna. No, da bih izbjegao dramu prošli put, morao sam smisliti bolju ideju i to je i učinilo. Bilo je vrijeme da promijenimo spolni položaj, što će biti lako za oboje. Odlučili smo to ponoviti.

Tada smo noću radili dugu predigru, oboje smo se uzbuđivali, a zatim smo sjedili jedan prema drugome raširivši noge (Seksualni položaj blizanaca), na taj se način njezina vagina potpuno otvorila, a zatim sam polako polako polako ušao u sebe.

I znate što ?, nakon 5 udaraca bio sam 100% i uživam u seksu pola sata. Tako smo uspješno tehnički dovršili svoj „suhagraat“ tog dana.

Oprostite na dugom odgovoru, ali već dugo vremena planiram napisati svoje prvo noćno iskustvo.

Prijedlozi su dobrodošli.

Hvala za čitanje.

Komentiraj