Što se događa ako muškarac dulje vrijeme ne ejakulira?

Uistinu, štetno je za zdravlje ako se previše ejakulira. Ali ako potpuno zaustavite ejakulaciju, vaše će tijelo to učiniti umjesto vas s noću ili mokrim snom. Sigurna razina ejakulacije, radi održavanja uravnoteženog tijela i zdravlja, iznosi oko 4x mjesečno. Mnogi se mnogi ljudi s tim neće složiti, jer oni vole seks i naći će načine da ga opravdaju. Ali, tko ne voli seks? Dakle, njihovo je neslaganje normalno. Međutim, sperma je najmoćniji oblik života koji vaše tijelo proizvodi i njime se hrani. Previše rasipanja sperme povezano je s tjelesnom slabošću, mentalnom neravnotežom, nedostatkom koncentracije i bržim starenjem.

Religije krivo trguju činom bludnice ili ilegalnog seksa, kažu da je to vražje. Nije vraški, jednostavno fizički, mentalno i duhovno slabi. Vrag bi mogao biti povezan s tjelesnom, mentalnom i duhovnom degradacijom, ali ja ga ne poznajem pa ne mogu razgovarati o tome.

Činjenica je da je seks čin namijenjen samo jednoj stvari, reprodukciji. Izuzetno se teško toga suzdržati, stoga, što bolje možete kontrolirati svoj um i svoje impulse, to bolje možete kontrolirati sve ostalo oko sebe.

Više puta nisam išla na masturbaciju i seksualne žarište barem 90 dana do 6 mjeseci i vidjela sam ogromne koristi.

 1. Bolje performanse u sportu
 2. Više dlaka na tijelu
 3. Jasnija koža
 4. Usporavanje prerano sijede kose
 5. Dublji ton glasa
 6. Boljim mentalnim fokusom primijetit ćete sposobnost svog mozga da mnogo brže radi složeno ili kritičko razmišljanje i računanje
 7. U početku su vam razine testosterona prilično visoke, pa ste dominantniji muškarac u svom okruženju
 8. Problemi s anksioznošću prestaju, bolje spavanje također
 9. Vaš obrambeni sustav je viši. Primijetio sam veću ranjivost na vrućice, prehladu i druge bolesti kad je moj gubitak sperme veći
 10. Vrlo prirodno u pristupu ženama i razgovoru s njima
 11. Šanse za seks sa ženama su vrlo velike, jednostavno vas smatraju vrlo privlačnim za to, ne znam kako, ali možete naslutiti da se to događa. To se dogodilo brže i lakše kod zadržavanja sperme

Kad vidim svoje pretke i pretke na slikama, tada još nisu imali kondome, pa su morali ili imati puno djece, ili kontrolirati svoje impulse i imati onoliko koliko su mogli podnijeti. Međutim, svi su postali fit, muški, prirodno vitki, dugovječni i mentalno oštri. To je zato što su mnogi iz tog doba držali svoj seksualni nagon pod kontrolom. Također su bile jedna od posljednjih i duhovno najsklonijih generacija koje ćemo vidjeti, jer je svaka generacija, zajedno s medijskim izlaganjem, razuzdanost podigla na drugu razinu. U našu je eru puno lakše uspjeti sa provjerenom seksualnošću. Napoleon Hill je to znao prije gotovo 100 godina, ali nije imao sve prave riječi da to opiše, ali njegovo je poglavlje Transmutacije pogodilo čavao. Hinduizam to propovijeda više od 5000 godina, sadrži to znanje, poznato kao Bramhacharya.

Sve što kažem je seks, ali nemoj samozadovoljavati. I kontrolirajte količinu seksa i učinite svaku sesiju što trajnijom i što zadovoljnijom za svog partnera, jer kad jednom učinite vaginalnu penetraciju, trajat ćete samo onoliko koliko želite.

Posljednje ažuriranje 19/01/2021

Komentiraj