Što muškarca čini muškarcem niskog statusa?

Jedino što bi čovjeka trebalo učiniti "niskim statusom" jest ako je nekoga zlostavljao ili silovao. Nije me briga je li odradio svoje vrijeme, nijedna normalna žena ne bi smjela stupiti u vezu s muškarcem koji ima kriminalnu povijest tjelesnog ozljeđivanja ljudi slabijih od njega, bez iznimke.

To je to. Muškarci su pojedinci i zaslužuju da se s njima tako postupa.

Ne bih volio upoznati muškarca i pustiti ga da izvuče kontrolni popis i počne provjeravati koliko njegovih zahtjeva ispunjavam. Zapravo, datum bi završio u tom trenutku, kao i svaki kontakt s tom osobom.

Žene, nemojte to misliti, jer je vaš kontrolni popis mentalno važan da ste drukčije. Ne zahtijevajte da se prema vama postupa kao prema osobi koja nije predmet, da se poštuje i ne ocjenjuje prema površnim osobinama ako se tako ponašate prema muškarcima.

To se naziva dvostrukim standardom, dame, a vi niste izuzeti od pravila. Vaša vila kuma vas nije tapšala svojim štapićem i davala vam pravo na poseban tretman samo zato što ste vi.

Nisi baš tako posebna, dušo. Izgleda blijedo i nećete biti ni približno podnošljivi kao debela starica s prljavim, podlim stavom.

Pravo najbolje ulaganje koje žena može učiniti jest u neprestanom poboljšanju onoga tko je UNUTAR, učenjem, rastom, isprobavanjem novih iskustava i nastojanjem da bude bolja osoba.

Posljednje ažuriranje 18/01/2021

Komentiraj