Što možete poduzeti da biste brzo očistili met iz svog sustava (wiki)?

Ništa.

Ne postoji ništa što tako brzo može očistiti jaki lijek poput metova iz urina. Čak i ona skupa dvosatna sredstva za čišćenje detoksikacije ne rade tako brzo. Ponovno sam ih vidio kako propadaju. Barem za ljude koji pokušavaju očistiti brod droge iz mokraće u roku od nekoliko sati.

Moja šogorica imala je gadnu meth naviku. Bila je u sličnoj situaciji. Zapravo je kupila i uzela neke lijekove protiv prehlade bez recepta i pobrinula se da u sebi ima pozamašnu dozu pseudoefedrina. Tablete protiv prehlade / alergije imale su još nekoliko uobičajenih sastojaka za liječenje prehlade. Nešto poput DayQuila ili nešto slično. Popila je i galon vode. Bez šale.

U svakom slučaju, dan njezina sastanka / pregleda kad su je pitali uzima li neke lijekove. Rekla je da i rekla im je ime lijekova protiv prehlade / alergije. Također je sa sobom donijela kutije s lijekovima i predala ih tehničaru. Tehničar je to zapisao. Moj SIL dao joj je uzorak. U to vrijeme nisu rekli ništa drugo.

Nekoliko dana kasnije primila je poziv (SIL). Rekli su da je pozitivna. Ali, da je to vjerojatno lijek za prehladu / alergiju. Budući da je također imala pozitivan test na druge lijekove protiv prehlade koje imamo u kombiniranim tabletama / prehladi / alergiji. Također, moj je SIL naglasio da to kaže tehničaru / medicinskoj sestri, te je donio kutiju lijeka u torbici i predao je tehničaru kad su je pitali uzima li lijek u vrijeme uzimanja urina. Dakle, sve su te informacije zapisane u njezinoj karti.

Vidite, upotrijebila je lijek protiv prehlade / alergije kako bi odbacila brzinu. Uputiće je da uzme još jedan urin tjedan dana kasnije.

Ovo je bila serija mlinarskog testa urina za zapošljavanje. Doista nisu nastavili s problemom.

Međutim, ovisno o okolnostima testa urina. Ako se pozitivno izrazite. Oni / laboratorij mogu provesti test na metabolite. Nema šanse zaobići taj. To će uspjeti i reći TOČNO što ste koristili i kada. Vrlo učinkovit i precizan.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj