Što može uzrokovati pozitivan test na metamfetamine i MDMA osim samog lijeka na testu urina?

Napomena: više odgovora u ovoj temi koriste projekcije droge i ispitivanja lijekova interchangably kada su not isto .

Pregled je NEGATIVAN i mora se poslati u laboratorij radi potvrde.

Budući da se postavlja pitanje o POZITIVNIM rezultatima, ovo je automatski TEST lijeka koji se šalje u laboratorij s kvantitativnim, a ne kvalitativnim rezultatima.

Nadalje, screening ne bi mogao razlikovati metamfetamine, mdma i amfetamine, jer bi screening skupio sve tri pod amfetamine.

Jedina tvar koja može imati pozitivan test na metamfetamin u testu urina je metamfetamin.

Metamfetamin nije poput amfetamina gdje postoji više lijekova koji spadaju u tu kategoriju.

Ima svoju zasebnu kategoriju s razlogom. Iako se metamfetamin "može propisati" u SAD-u, zbog negativnih konotacija nijedan ga liječnik pri zdravoj pameti trenutno ne bi propisao.

MDMA je također vrlo specifičan lijek koji se pojavljuje na testu na droge. Iako postoji nekoliko lijekova koji su vrlo slični mdmi, svi su ilegalni. Trenutno nema pravnih razloga za pojavu mdma u mokraći ili bilo kojeg od njegovih bliskih analoga. Osim ako se slučajno ne nalazite u vrlo strogo reguliranom i federalno financiranom istraživačkom programu, naravno, ali to onda ne bi predstavljalo problem.

Kombinacija ta dva načina najvjerojatnije je korisnik uzeo molly, mdma ili ecstasy (sve isto znam) koji su najvjerojatnije bili kontaminirani ili su imali metamfetamin (što je neobično od onoga što sam pročitao i čuo) kao punilo u to. To bi lako objasnilo kombinaciju metamfetamina i mdme u mokraći.

ILI bi mogla biti riječ o potpuno vjerodostojnoj priči koju je netko jednom rekao našem osoblju o tome zašto su na testu na droge izašli pozitivni na metamfetamine.

Rekli su nam da im je član osoblja dodijeljen za uzimanje mokraće uzeo urin, izvadio malo meta iz džepova, spustio ga u urin dečkima i golim prstima promućkao / promiješao urin. Sve to radeći pred njima.

...

Pretpostavljam da je mislio da bismo, ako se dovoljno smijemo, zaboravili prijaviti rezultat njegovom poslodavcu ...

To ili je iskreno vjerovao da će netko baciti drogu koju su kupili na neku slučajnu osobu koju nikada prije nisu upoznali samo da bi je tada zeznuo.

Posljednje ažuriranje 24/01/2021

Komentiraj