Što je voda za detoksikaciju? Koliko je to korisno?

Detox voda je voda koja je pomiješana s vrstama novih prirodnih proizvoda, povrća ili bilja. Povremeno se aludira na to da je voda ugrađena u organske proizvode ili kao pojačana voda prirodnog proizvoda.

Detoksikacijsku vodu možete napraviti kod kuće s brojnih gledišta, koristeći bilo koju mješavinu prirodnih proizvoda, povrća i bilja koje volite.

Budući da je napravljena ugradnjom okusa, za razliku od cijeđenja ili miješanja, voda za detoksikaciju sadrži malo kalorija. Zbog toga je poznati napitak za detoksikaciju poput "detoksikacije limuna". Detox voda posebno se preporučuje za plan mršavljenja.

Kako napraviti detoksikacijsku vodu?

Priprema vode za detoksikaciju kod kuće je jednostavna. Sve što vam treba je voda i određivanje prirodnih proizvoda, povrća, voća i bilja. Samo hakirajte svoje učvršćivanje i dodajte ih vrućoj ili hladnoj vodi, ovisno o nagibu. Što veću količinu sastojka upotrijebite, okus će se pretvoriti u utemeljeniji.

U slučaju da pripremate hladno piće, vodu za detoksikaciju možete ostaviti u hladnjaku 1–12 sati kako bi okusi sve dublje proželi. Obavezno uklonite učvršćenja nakon isteka tog vremena, kako se ne bi pokvarili.

U slučaju da žurite, razbijate ili ranjavate hranu uzgojenu iz zemlje prije nego što je upotrijebite, može vam pomoći u bržem ispuštanju okusa.

Evo nekoliko uobičajenih mješavina formule za detoksikaciju vode:

-Krastavac i metvica.

-Limun i đumbir.

-Kombina i naranča.

-Limun i crni papar.

-Lubenica i metvica.

-Grepefruit i ružmarin.

-Naranča i limun.

-Limun i limeta.

-Jagoda i bosiljak.

-Jabuka i cimet.

Koje su prednosti detoksikacijske vode?

Kaže se da detoksikacijska voda ima brojne medicinske prednosti, uključujući:

Smanjenje težine

Uklanjanje toksina ili detoksikacija.

Prilagođavanje pH tijela.

Poboljšati probavljivost.

Jačanje imunološkog sustava.

Poboljšanje raspoloženja.

Proširivanje razine aktivnosti.

Poboljšanje tjelesnog tena.

Specifična svojstva detoksikacijske vode promijenit će se ovisno o učvršćenjima koja koristite i kvaliteti implantacije.

U koje vrijeme je najbolje piti Detox vodu?

Napravljena od cjelovitosti limuna i đumbira, ova voda za detoksikaciju trebala bi se u savršenom svijetu odmah pojesti na početku dana na neispunjenom želucu. To vašem tijelu daje lansiranje, a osim toga pomaže probavi.

Posljednje ažuriranje 22/12/2020

Komentiraj