Što je učinkovita detoksikacijska dijeta za psorijazu?

Prvo mi je žao što patite od psorijaze. Kao odgovor na pitanje, nema. Ne postoji nešto poput detoksikacije. Hranite se zdravo s voćem, povrćem i proteinima i vježbajte. Posjetite svog dermatologa. Ništa vas ne može detoksirati ako niste bili izloženi toksinu - fx: zmija vas ugrize, otrov (toksin) neutralizira anti-otrovom. Nije poznat toksin koji uzrokuje psorijazu. Dakle, nema poznatog anti-toksina koji bi ga neutralizirao. Najbolji način za objašnjenje je jednostavni citat u nastavku.
"To je vjerojatno zato što je detoksikacija gotova [sranje].
Da biste kupili pretpostavku da vam treba detoksikacija, prvo morate biti "napuhani". Česti neprijatelji za koje tvrde da sok može očistiti vaš sustav su teški metali i pesticidi. Sranje? Oni ne uzrokuju alergije, akne, debljanje ili bilo koji simptom koji ona koristi da bi vas uplašila da ovog tjedna kupite preskupi sok. Otrovnost teških metala ima specifični simptomii stvarno trovanje pesticidima je stvarno zastrašujuće.
Nijedno se od voćnih sokova ne može popraviti. Čak ni organski voćni sok.
Stalno se „detoksicirate“ samo živeći. Vaši se bubrezi i jetra sami pobrinu za prilično učinkovito čišćenje nepotrebnih stvari u tijelu. Dokaz? Industrija toaletnog papira ".
-Yvette d'Entremont diplomirala je kemiju i magistrirala forenzičke znanosti. S predznanjem koje radi kao analitičar, trenutno vodi Science Babe s punim radnim vremenom. Njezino je mjesto postalo pouzdana mješavina razotkrivanja pseudoznanosti s humorom i znanošću.

Posljednje ažuriranje 17/01/2021

Komentiraj