Što je povećanje penisa?

Povećanje penisa je tehnika kojom se želi povećati veličina penisa. Postoji nekoliko metoda povećanja penisa. Neke se metode usredotočuju na opseg, druge na ukupnu duljinu, dok se neke fokusiraju na veličinu glavića.

Povećanje penisa je moguće, ali zahtijeva ispravan pristup i posvećenost. Ispod su najučinkovitiji i na rezultat usmjereni načini za povećanje veličine penisa.

1. Masaža
2. Tablete
3. hormoni
4. Istezanje
5. Inflacija
6. Injekcije
7. Implantati
8. Rezanje
9. Kirurgija

Fizičke tehnike povećanja penisa

1. Jelqing -

Jelqing je najčešći pokušaj povećanja penisa koji je poduzela većina momaka. To je postupak u kojem muškarac gladi i stisne osovinu penisa od njegove baze do korone. Jednostavnim riječima protežući se dužinom i obimom penisa. Jelqing se naziva i mužnjom. Jelqing je gotovo sličan masturbaciji. Ako se jelqing radi češće i grublje, to može dovesti do ožiljaka, puknuća, desenzibilizacije i unakaženja.

2. Pumpanje -

U ovoj se metodi koristi pumpa za penis. To je vakuumski uređaj za erekciju i često se naziva uređajem za sužavanje vakuuma (VCD). Odgovorna je za stvaranje negativnog pritiska koji širi penis i u njega uvlači krv. Postoje neke medicinski odobrene penis pumpe koje su učinkovite u liječenju poremećaja erekcije. VCD dolazi s akrilnim cilindrom i pumpicom koja je pričvršćena izravno na kraj penisa.

3. Vuča ili produživač penisa -

To je nemedicinsko i nehirurško pomagalo za povećanje penisa. To je metoda za produljenje penisa pomoću uređaja koji povlači glavić penisa. Dok je produžitelj penisa uređaj koji vam može pomoći povećati veličinu penisa do 0.5 inča. Produživač penisa vrlo je udoban uređaj koji se može nositi cijeli dan bez ikakvih nelagoda. Djeluje na način istezanja koji stvara kontinuiranu vuču u vašim kavernoznim tijelima. Ova vuča razbija postojeća tkiva i stanice i zamjenjuje ih novim krvnim stanicama u penisu. Hashmijev produžitelj penisa uvelike djeluje na povećanje duljine i opsega penisa.

4. Istezanje utega -

U ovoj tehnici određeni se uteg veže i vješa na penis na duže vrijeme. Vjeruje se da bi istezanje penisa utezima učinilo duljim i većim. Ako budem iskren, ova tehnika znači samo vas prevariti i nanijeti vam štetu koja može biti trajna. Vježbanje ove tehnike može prouzročiti kidanje tkiva i pucanje krvnih žila te mnoga druga ozbiljna oštećenja vašeg penisa.

5. Kirurgija -

Operacija je općenito za muškarce čiji penisi ne mogu pravilno funkcionirati zbog neke ozbiljne ozljede ili bilo kakve nedostatke od rođenja. Postoje neki kirurzi koji to nude operacija povećanja penisa ali je bez koristi može prouzročiti trajni kvar. U ovoj operaciji kirurzi režu ligamente koji povezuju penis i zdjeličnu kost. Premještaju kožu s trbuha na osovinu penisa.

Savjeti za povećanje penisa

1. zabranjeno pušenje -

Male-sitne čestice pušenja cigareta ulaze u vaše tijelo koje su vrlo štetne jer su odgovorne za blokiranje arterija. Blokada arterija znači nepravilnu opskrbu krvlju svih dijelova tijela, uključujući penis. Dakle, ako želite povećati veličinu penisa, morate smanjiti pušenje, jer to nije štetno samo za vaš penis, već i za cijelo fizičko zdravlje.

2. Recite ne visokokaloričnoj dijeti -

Dijeta s visokim kalorijama dijeta je koja uglavnom uključuje masnu hranu, a redovita konzumacija ove hrane bogate kalorijama, a nedostatak bilo kakvog tjelesnog treninga dovodi do bolesti srca i manje veličine penisa. Ako želite zdravo srce ili penis, morate odustati od smeća i kalorija.

3. Redoviti trening -

Redovito vježbanje nije potrebno samo za izgradnju mišića i odgovarajuću težinu, ali ako želite zdrav i dug penis, morate redovito vježbati jer pomaže u čišćenju arterija i povećanju protoka krvi u penis.

4. Voće i povrće -

Voće i povrće prirodno je bogato antioksidantima. Antioksidans je spoj koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u krvi koja teče u arterijama, a također jača arterije.

5. Stres -

Negativne emocije poput tjeskobe i stresa izvlače krv iz penisa što stvara

smanjila se u veličini. Stres također otežava povećanje penisa. Anksioznost izvedbe također dovodi do manje veličine penisa.

6. Mast na trbuhu -

Ako želite imati velik i zdrav penis, morate izgubiti salo na trbuhu. Veliki trbuh odgovoran je za smanjenje izgleda penisa. Čak bi se i veliki penis činio malim ako imate veliki trbuh.

Mnogi faktori mogu odrediti veličinu penisa. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da prirodno povećate veličinu penisa: -

Hrana za povećanje penisa

1. Losos -

2. luk -

3. Banane -

4. Jogurt s niskim udjelom masti -

5. Tamna čokolada -

6. Leća -

7. Voda -

8. Češnjak -

9. Smokve -

Posljednje ažuriranje 14/01/2021

Komentiraj