Što je donje rublje s dvostrukom torbicom? Je li taj dizajn zaista potreban?

Donje rublje s dvostrukom torbicom potporni je i udoban dizajn donjeg rublja, obično gaćica i bokserskih gaćica, dizajniranih da odvoje mušku anatomiju. Prema mojim saznanjima, ova vrsta dizajna ekskluzivna je za marke David Archy i Separatec.

Imam par gaćica Separatec za boksere s tehnologijom dvostruke vrećice. Svakako su jedinstveni i izvode se onako kako bi se moglo zamisliti. Testisi su odvojeni od penisa i smješteni u konturnu vrećicu. Penis je odvojen od testisa u još jednoj vrećici koja obično ima otvor na tkanini omogućujući penisu da bude izoliran od testisa.

Prema mom iskustvu, ovo je jedan od onih konceptualnih dizajna koji zvuče bolje nego što se izvode. Iako je donje rublje nesumnjivo ugodno, a materijal izvrsno mekan, jednostavno ne ispunjava očekivanja. To ne znači da sustav uopće ne radi, oni definitivno rade, ali ne funkcionira uvijek i stoga zahtijeva prilagodbu. Iako nije nužan dizajn muškog donjeg rublja, zasigurno je inovativan i korak je prema anatomski preciznom donjem rublju.

Posljednje ažuriranje 31/12/2020

Komentiraj