Što bi Bruce Wayne jeo za doručak?

prije nego što odgovorimo na točno pitanje, moramo postaviti pozadinu:

u dobrovoljnom položaju Batmana, njegovo radno vrijeme u urbanoj jezgri Gotham Cityja traje od sumraka do zore, a budući da je grad vjerojatno u sjeveroistočnom dijelu Sjedinjenih Američkih Država, zimi se to radno vrijeme produžuje dok ljeti se smanjuju; u svakom slučaju recimo da je od 19:00 do 06:00.

sada u svojoj ulozi Brucea Waynea, filantropa i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, spavanje je sve što želi. mogao je ići devet sati ravno, ili povremeno drijemati tijekom održavanja drugih sastanaka po svom nahođenju.

pa znajući ovo, što je zapravo doručak? uobičajeni jezik kaže da je to prvi obrok nakon buđenja iz sna. što znači da ne mora biti ujutro za nekoga sa njegovim izvannastavnim aktivnostima; može biti poslijepodne ili večer.

koliko je njegov doručak? s obzirom na njegove fizičke podvige i mentalnu oštrinu, hrane koja je kalorično gusta i oskudna hranjivim tvarima nigdje nema u Pennyworthovoj smočnici, a budući da imamo posla s nekim tko ima pristup paranormalnim područjima zajedno s drugim galaksijama, Bruce na sebi može imati vanzemaljski potrošni materijal.

pod pretpostavkom da je strogo zemljana, strogo zapadnjačka, čak i britanska u kulinarskoj kulturi, jer Pennyworth priprema jela, idem s modificiranim kontinentalnim dijelom s naglaskom na minerale i hranjive sastojke koji ubrzavaju zacjeljivanje i detoksikaciju tijela:

neprobojna kava, patentirane Wayne-tech vlasničke mješavine

hladno prešani sok od naranče s probiotičkom kapsulom

zdjela superhrane s nekim voćem iz kriptonskog porijekla kao ukras

Mille-feuille s umakom od trpkih sjemenki trešnje i kakaa

jedan muffin koji se ne peče napravljen od yerba matea i korijena kave

dva poširana jaja na jetri bizona

čaša soka od tahitijskog nonija koju je poboljšala dr. Pamela Isley

to je jedna od mnogih mogućnosti, ali da sve njegove prehrambene potrebe treba pokriti s dovoljno procvata da mu se ne pokaže gađenje na plebejskom predstavljanju.

Posljednje ažuriranje 19/01/2021

Komentiraj