Smatram li me bolesno pretilim sa 240 kg?

Moje kvalifikacije - eksperimentirao sam s vrlo niskokaloričnom prehranom s ciljem smanjenja šećera u krvi. Učinio sam to uz doprinos liječnika i čitajući medicinsku literaturu.

Pojam koji treba znati: VLCD - znači vrlo niskokaloričnu prehranu. Na internetu možete pronaći stvari guglanjem VLCD-a.

Vaše pitanje o ketou - Pri vrlo niskim kalorijama trebali biste održavati šećer niskim, inače ćete se osjećati ludo gladnom i nećete ga moći održati. Mogli biste čak i nehotice otkriti da zakoračite u ketozu s tako niskim kalorijama i niskim udjelom ugljikohidrata. U tome nema štete, ali mogli biste se osjećati prljavo nekoliko dana dok se vaše tijelo prilagođava. Također, ako ste dijabetičar ili predijabetičar, možda ćete prijeći na plato s težinom prije nego što biste inače očekivali, osim ako imate ketozu ili na neki drugi način nisku razinu šećera.

Moj savjet - nemojte težiti ketu, ali držite ugljikohidrate niskim. Napravite recepte ili proizvode koji se prodaju za keto jer imaju vrlo malo ugljikohidrata.

Ostali savjeti: 500 Cal je prilično nizak i teško ga je održati. Možete probati samo malo više, poput 800 kala, što je tipična dijeta za nekoga tko se priprema za bariatrijsku operaciju. Čak i ovo može biti niže nego što trebate s obzirom da niste TAKO veliki, ali korist od ekstremno niske kalorične dijete jest to što ćete brže postići rezultate. Ponekad je ništa lakše nego jesti umjereno !!

Preporučio bih nutricionistički shake kako biste osigurali dobru kombinaciju vitamina i minerala. To također olakšava brojanje kalorija. Koristio sam marku pod nazivom Bariatric Fusion koju sam kupio na Amazonu. Pokušao sam s nekoliko drugih. Ovo mi je bilo draže. Sviđa mi se okus i sviđa mi se što oni prodaju ljude koji rade vrlo niskokalorične dijete.

Pronašla sam još dva proizvoda koja mi se jako sviđaju.

  • SlimFast proizvodi pločice za zamjenu obroka pod oznakom SlimFast Keto. Nisam posebno radio Keto, ali oznake Keto znače da imaju vrlo malo šećera. Kupio sam ih u veletrgovačkom klubu BJS. Možete ih dobiti na Amazonu ili direktno kod Slimfasta.
  • Drugi proizvod koji mi se jako sviđa je filtrirano mlijeko Fairlife. Nutritivni obroci koji zamjenjuju obroke | Fairlife Nutrition Plan ™Pri kupnji od Fairlife-a budite sigurni da ste dobili proizvod na gornjoj vezi. Ostali proizvodi su im visoko kalorični. Pronašla sam ih u BJs Wholesale Club u odjeljku s proteinskim prahom.

Mislim da ste na dobrom putu. Najbolji način za mršavljenje je prestati jesti. Mogli biste se zaista iznenaditi kad otkrijete da se nakon prilagođavanja osjećate bolje, bolje razmišljate itd. Bit ćete uzbuđeni i brzinom vašeg tijela.

Za sljedeći trik isprobajte vježbu visokog intenziteta. Kad zaključavanje završi, isprobajte lokalnu teretanu Crossfit.

Posljednje ažuriranje 08/01/2021

Komentiraj