Smatra li se 200 kilograma pretilim?

Ovisi ...

Ako ste visoki 6 stopa i izgledate poput bijelog sljeza - vjerojatno.

Ako ste visoki 6 'i imate priličnu količinu mišića (koji nisu iščupani ili podignuti ili posječeni ... već samo čvrsti "radni čovjek"), vjerojatno ne

Ako ste visoki 6 'i građeni ste poput Arnija oko 1983. godine ... definitivno ne

stvar su sva trojica hipotetičnih momaka koje sam upravo iznio

IMAT ĆE TOČNO ISTI INDEKS MASE TIJELA OD 27.2!

Sama imam 219 kilograma i 6 'i trenutno imam oko 20-23% tjelesne masti. (Moja vaga kaže 18 ... ali mislim da me laže ... uzdah)

Prema BMI kalkulatorima imam 29.7

to je "prekomjerna tjelesna težina", gotovo "pretilo" prema BMI ljestvicama, ali, uvijek sam bio BMI

Većina će pretpostaviti da imam manje nego što imam - jer dok nosim suvišnu masnoću želim se riješiti (oko 20% je prilično prosjek "tata bod" za 42-godišnjeg Amerikanca ... ali ne želim biti "prosječan") Ključna stvar je: također nosim vidljivu količinu mišića. (Postoji mala definicija u mojim četveronošcima, listovima, leđima i prsima), tako da ne izgledam "mekano" ili "mršavo debelo", ali niti sam "rastrgan" ili "napet", negdje sam u sredini

Također sam daleko aerobnije u formi od prosječne osobe. Puls mi je u mirovanju sredinom 40-ih i mogu satima voziti gurajući 200–230 vata bez zamora, a mogu kratko izdržati 750–1000 vata u sprintu. Ja sam biciklist, koji se znao utrkivati, dati otkaz, udebljati i odlučio to popraviti. (Prije nego što sam ga počeo popravljati, sigurno sam bio gojazan sa 309 kilograma)

čak i u najboljem stanju u svom životu u svojih 20-ih (i po svim standardima vrlo mi odgovara) sa 6 kilograma i 200 kilograma nemasnog mesa i grozda, nisam bio „vitak“ čovjek. Bila sam široka u ramenima s 32-inčnim strukom i vidljivim trbušnjacima i vrlo moćnim nogama. Teško sam ugradio svoje četvorke u hlače s strukom od 32 inča. Mogao bih uništiti mršave penjače u ravnicama i sprintima.

I bila je 27.2 na ljestvici BMI ... prekomjerna težina.

Pa da, uzmite BMI tablice s rezervom.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj