Smanjuje li masturbacija pamćenje?

DA Uzrokuje gubitak pamćenja i nedostatak koncentracije.

Budući da sam liječnik (neurolog), s dokazima mogu reći da uzrokuje neurološki poremećaj, ali ako se to radi pretjerano. Osobno sam proveo istraživanje o svojim pacijentima koji se samozadovoljavaju, a koji ne. Većina mojih pacijenata pati od gubitka pamćenja (kratkoročno i dugoročno). Nemoguće se usredotočiti i koncentrirati dok radite određeni posao koji zahtijeva posebnu pažnju. Jedna je stvar bila česta u onih pacijenata koje su masturbirali svaku večer prije spavanja, bili su ovisni o tome. Ovisnost uzrokuje štetu.

Medicinska znanost dokazala je da se nakon 30. godine učinkovitost mozga za pamćenje i koncentraciju smanjuje i jeste li ikad pomislili zašto je to tako? ali postoje i neki ljudi na dob koji ne utječe na mozak. Imaju oštar mozak do posljednjeg daha. Ne kažem da je pretjerano samozadovoljavanje i prekomjerno seksualno uživanje jedini uzrok, ali on također igra glavnu ulogu.

Šteti životu većina mladih danas nego bilo koji drugi problem s kojim se susreću. Neki od njih dobivaju pogrešne informacije od svojih prijatelja i potiču se na masturbaciju kao da to čine. Manje znanja o seksu i ovisnosti o samozadovoljavanju dragocjen je razlog ove rastuće navike među mladima. Pretpostavljaju da je masturbacija dobra za njihovo seksualno zdravlje i povećanje penisa. Opskrbljeni smo dobrim hormonskim sustavom koji upravlja proširenjem i ostalim aktivnostima u vezi s razvojem spolnih organa.

Moramo nas kontrolirati ažuriranjem podataka i modificiranjem situacija kako bismo pobjegli od ove navike. Veliki je poriv da mladi promijene svoje navike prije nego što osjete njihove najgore učinke. Kako se mediji i oglasi povećavaju prikazujući spolne organe radi njihove komercijalne koristi, i mi se moramo provjeriti i održati standard koji ne prelazi ove navike koje nam kvare život. Možda će svaki momak dobiti dobru ženu koja će uživati ​​u seksu, a do tada možete pričekati da ne izgubite život s ovom ilegalnom i štetnom navikom.

Evo nekih štetnih učinaka masturbacije koje treba uzeti u obzir

  1. Masturbacija stvara više problema jer gubite pamćenje i sposobnost provociranja misli.
  2. Masturbacija je glavni razlog PRIVREMENE EJAKULACIJE tijekom spolnog odnosa. Stvorit će nezadovoljstvo vama i vašoj ženi.
  3. Masturbacija se ne može učiniti jednostavno, ona treba vidjeti, dodirnuti, prepustiti se ili, napokon, razmisliti o seksualnoj praksi / spolnom organu suprotnog spola. To je štetnije što se slika u memoriji koju vidite ne može lako izbrisati. To će vas dovesti do štetnog problema da ne možete vidjeti nijednu djevojku / damu / ženu bez ijedne misli, tj. Spola.
  4. Masturbacija utječe i na nas psihološki; stvara depresiju nakon ejakulacije i čini da se čovjek osjeća loše.
  5. Masturbacija stvara pospanost; spavat ćete većinu vremena nakon ejakulacije sperme. Doživjet ćete vraški umorni.
  6. Masturbacija je jedan od glavnih uzroka erektilne disfunkcije.
  7. Masturbacija vas čini slabima, odvodi sadržaj proteina i kalcija u tijelo
  8. Masturbacija oslobađa dopamin, oksitocin i drugi osjećaju dobre hormone. Ova kemijska poplava nije bez svojih opasnosti: ključna je komponenta u načinu na koji smo ovisni o stvarima, poput droga.

Stoga vas mozak tjera da to radite češće samo da biste uživali i postajete servilni prema svojim spolnim nagonima. i Ako vidite bilo koji blog koji prikazuje blagotvorni učinak masturbacije, vaš mozak ima tendenciju vjerovati samo u to i ništa drugo.

Prestanite se samozadovoljavati tjedan ili dva, definitivno možete početi primjećivati ​​promjene u razini koncentracije i pamćenju. Samo nemojte to pretjerano raditi.

HVALA.

Posljednje ažuriranje 19/01/2021

Komentiraj