S kojim tipom tijela K-pop idola ste najviše povezani i zašto?

Imam 5 cm (2.5'160.1 '') i imam 104 kg.

Svi me zovu mršava (imam oko 2 kilograma od prekomjerne težine), ali ne osjećam se mršavo. Nemam tjelesnu disforiju, jednostavno takvo je kakvo je moje tijelo.

Imam tijelo iz pješčanog sata. Moje poprsje i bokovi su 34 inča, a struk 24 inča. Imam pad kukova, imam savitke i malo masti na trbuhu, tako da sam siguran da mi struk može postati manji ako odlučim prestati biti lijen i vježbati.

Bila je tu jedna djevojka koja je rekla da nisam pješčani sat jer mi hip bokovi čine da ramena izgledaju veća nego što zapravo jesu. Dobio sam mjernu traku, a ona me je izmjerila i šokirala su se moja stvarna mjerenja.

Imam stvarno okružnicu? bedra, zatim moja bedra dodirnu, pa sredina bedra do koljena, jaz je opet tu. Idk zašto. Moja su teladi jako tanka, ali gornji dio bedra mi je nekako zdepast u tom jednom dijelu.

Zapravo nemam nikakvo poprsje. Moj gornji dio tijela je jednostavno tanak, pa stvara iluziju da nešto imam. Ja sam mala čašica, ali nisam potpuno ravna. Zadnjica mi je nešto punija od prsa.

Još sam uvijek mlad, pa sam prilično siguran da ću rasti i imati ubojito tijelo.

Iako nije pješčani sat, najviše se povezujem s Jennie Kim iz BLACKPINK-a:

Visoka je otprilike centimetar od mene, ima 110 i mislim da je obrnuti trokut. Međutim, kad god pogledam njezine dijelove tijela pojedinačno, umjesto svih zajedno, odnosim se na gotovo svaki aspekt.

Prvo, wow, pogledajte joj ramena, prokleto su seksi.

Najponosnija sam na svoja ramena. Izgledaju baš poput njezinih. Moja su prsa nešto veća od njezinih.

Vidio sam kako ljudi kažu da Jenniein struk ima otprilike 24 inča poput mog. Ova slika izgleda približno u usporedbi sa mnom. Jedina je razlika što ona nema masnoće poput mene.

Prvo, njezina je odjeća prekrasna. To želim.

Drugo, moji padovi kukova su nekako poput njezinih, samo manje izraženi. Prilično sam siguran da su i moji bokovi nešto širi od njezinih.

Čini se da se Jenniene noge mijenjaju ovisno o tome koju sliku pogledate. Općenito su vrlo vitke, ali je i malo debela.

Na ovoj slici njezine noge izgledaju baš poput mojih.

Prvo joj je trbuh ravan za razliku od mog koji je blago napuhan.

Kao drugo, siguran sam da je moja zadnjica veća od nje.

Jedini aspekt gdje se ne povezujem s Jennie jest kako izbjegava slanu hranu tijekom promocija. Čini se da se moje tijelo ne mijenja puno. Ne nasumce se deblja ili gubi.

Iskreno, imao sam 113 kg prije Ramazana. Postila sam mjesec dana i postala 104. U posljednjih (gotovo) 5 mjeseci moje tijelo nije posustalo od te težine. Tijekom razdoblja posta vjerojatno mi se pojačao metabolizam. Međutim, ne izgledam toliko drugačije. Jedina razlika bila bi vitko lice, izgubljen jedan masni kolut i malo vitke noge, ništa previše bitno.

Također jedem previše. Za vrijeme ručka uzimam čips i slatkiše svog prijatelja, a u osnovi stalno jedem šećer. Ipak imam još 104 godine.

Idk čovječe moje tijelo je čudno af. Prije Ramazana i nakon Ramazana uvijek sam bio u vezi s Jennie Kim.

Edit:

K, vau.

Proteklih sam mjeseci puno narastao. Sad imam 35–23–35. Moja mama je počela vježbati i mislio sam da će biti zabavno pa sam joj se pridružio. Na kraju sam izgubila puno kilograma, a da to nisam znala, a sada se bojim učiniti toliko kao skakač. Sada sam 5 cm (5 cm) 167.7 funti (97 kg). Narasla sam, ali smršavila, mislim da to nije dobro. Sad imam stvarni razmak u butinama i ravan trbuh i sad sam velika b-šalica.

U zaključku, Idk što da radim, mrzim pubertet, mrzim hormone, želim ponovno imati 4 godine, hvala što ste došli na moj Ted Talk.

Uredi 2:

Upravo sam shvatio da vam stavljanje 5.5 u ft u cm pretvarač neće dati preciznu pretvorbu 5′5 ′ 'pa idk moju visinu u cm Žao mi je što sam stvarno pokušao.

Posljednje ažuriranje 31/12/2020

Komentiraj