Radi li Herbalife doista za mršavljenje?

Može li vam Herbalife zaista pomoći da smršavite?

1. Što jedete na Herbalifeu za mršavljenje?

Ako kupujete Herbalife za mršavljenje, dva obroka dnevno zamijenit ćete Herbalife shakeovima formule 1. U osnovi mršavite drastičnim rezanjem kalorija i jedenjem samo jednog cjelovitog obroka svaki dan.

Postoje tri mogućnosti programa mršavljenja:

Quickstart program: Sadrži zamjenski obrok za formulu 1, multivitamine Formule 2, dodatak formuli 3 i koncentrat biljnog čaja

Napredni program: Sadrži sve u programu Quickstart, plus još dva dodatka.

Ultimate Program: Sadrži dva dodatka, zajedno sa svim sadržajima Naprednog programa

Treći dnevni obrok u idealnom bi slučaju trebao biti zdrav i uravnotežen, ali na vama je da to kupujete i pripremate.

Shakeovi će vam dati oko 34 grama proteina ukupno za taj dan (9 grama po obroku nadomjesnog obroka u prahu i 8 grama po šalici mlijeka). To znači da morate igrati nadoknadu na trećem obroku kako biste osigurali da dobijete sve svoje makronutrijente.

2. Hrana za jesti

Shakeovi imaju samo 170 kalorija (uključujući mlijeko) pa ćete vjerojatno ogladnjeti i trebali biste planirati grickalice.

Dobre opcije za grickalice uključuju:

  • Svježe voće
  • Povrće s humusom
  • Orašasti plodovi i maslaci od orašastih plodova
  • Jogurt ili svježi sir
  • Kokice

3. Djeluje li Herbalife na mršavljenje?

Jednostavna matematika reći će vam da ćete, ako ste navikli jesti, recimo, 500 kalorija za doručak i ručak, a ako to smanjite na 170 kalorija po obroku, malo izgubiti na težini - ali ne bez muke gladi i to bi moglo značiti katastrofu za mršavljenje ako vas natjera da se prejedete za vrijeme trećeg obroka ili u neko drugo doba dana.

Herbalife vam može pomoći da izgubite kilograme. Različiti programi rade za različite ljude, pa ako ste probali sve pod suncem i osjećate li se kao da želite iskoraknuti, to bi moglo uspjeti i za vas.

Ipak, imajte na umu da stopa sigurnog i zdravog mršavljenja iznosi 1 do 2 kilograma tjedno, prema Klinici Mayo. To znači smanjiti između 500 i 1000 kalorija dnevno iz vaše prehrane. Rezanje više kalorija od toga može dovesti do prebrzog gubitka kilograma, što znači da vaše tijelo može izgubiti mišiće umjesto masti. To se dugoročno može povratiti, što će kasnije dovesti do debljanja, jer više mišića podržava zdrav metabolizam (aka pomaže vašem tijelu da sagorijeva više kalorija, čak i u mirovanju).

Ovih 5 koraka otkrivaju stvari koje apsolutno MORATE IZBJEGAVATI ako želite izgledati mlađe, ojačati imunitet, povratiti svoje zdravlje i postići svoje idealno tijelo

Posljednje ažuriranje 21/01/2021

Komentiraj