Provjeravaju li djevojke ikad frajerovu zadnjicu kao što ih to rade dečki?

Prije nekoliko godina operirao sam zglob. Po dolasku u bolnicu odveli su me u sobu i dali mi jednu od onih haljina koje se vežu pozadi. Uzeo sam odjeću i odjenuo haljinu. Ušla je medicinska sestra dok sam pokušavao vezati malene konce do kojih je mogao doći samo kontorcionist. Ponudila mi je pomoć u vezivanju njih i prihvatio sam.

Okrenuo sam se i osjetio kako je počela vezati konce na vrhu. Nakon trenutka još sam uvijek mogao osjetiti njezine ruke, ali činilo se da ih ne veže. Pomislila sam da joj je možda nešto ili netko skrenuo pažnju s zadatka pa sam se okrenula da pogledam i vidim što je to moglo biti. Kad sam se okrenuo, znao sam što joj je to odvuklo pažnju. Zurila je u moju zadnjicu i kad je shvatila da sam je vidjela kako joj lice postaje žarko crveno. Zatim je zavezala donje konce, potapšala me po zadnjici i rekla "dobro izgledaš, sve je spremno".

Dakle, da, žene gledaju muške opuške, samo što većina njih bolje radi posao da ih ne uhvate dok proviruju, nego muškarci gledajući žensko kundak.

Komentiraj