Prekine li se Starbucksov espresso post brzo, jer MFP kaže da je to 15 kalorija i 3 ugljikohidrata, ali ja mu ništa ne dodajem?

Postoji nekoliko različitih načina prekidnog posta - svi oni uključuju podjelu dana ili tjedna na razdoblja jela i posta.

Tijekom razdoblja posta jedete ili vrlo malo ili uopće ništa.

Ovo su najpopularnije metode:

- Metoda 16/8: Uključuje preskakanje doručka i ograničavanje dnevnog razdoblja prehrane na 8 sati, primjerice od 13 do 21 sat. Tada između toga postite 16 sati.

- Jedite-zaustavite-jedite: To uključuje post od 24 sata, jednom ili dva puta tjedno, na primjer nejedenjem od večere jedan dan do večere sljedećeg dana.

- Dijeta 5: 2: Ovim metodama trošite samo 500–600 kalorija u dva uzastopna dana u tjednu, ali ostalih 5 dana jedete normalno.

Mnogi ljudi smatraju da je metoda 16/8 najjednostavnija, najodrživija i najlakša se nje držati. Također je najpopularniji

Po mom mišljenju 15 kalorija ne prekida brzo, ali kao i uvijek vi i vaše tijelo najbolji ste pokazatelj radite li to ispravno ili pogrešno, isprobajte ga tjedan dana ili mjesec dana i provjerite osjećate li rezultate. Nadam se da sam bio od pomoći, svakako me obavijestite ako osjetite bilo kakve promjene.

Posljednje ažuriranje 21/12/2020

Komentiraj