Postoji li pravi tretman za povećanje penisa?

🚑🚑🚑Žlijezda prostate i njezin učinak na nas, (samo za muškarce).

Korisno za sve muškarce starije od 40 godina:

Korisni članak / razgovor o dobroćudnoj hiperplaziji prostate (BPH) ili jednostavnim riječima, povećana prostata. Dijeta je najvažniji dio ovog razgovora, što je nešto što kontroliramo i djeluje.

Gospoda,

Tema je obmanjujuća. Je li prostata striktno za muškarce? Da, SAMO muškarci imaju prostatu i SAMO muškarci stariji od 40 godina, ali zdravstveno prosvjetljenje je za svakoga. Nema žene koja ne poznaje muškarca 40 i više godina, oca, ujaka, brata, sina, prijatelja, susjeda, kolegu ...

U osnovi ono što ću danas raditi je promocija zdravlja. Odgovorno promicanje zdravlja mora osigurati tri stvari:

1. Informacije

2. Osiguranje

3. Plan akcije.

Dopustite mi da započnem sa pozadinom zdravlja prostate.

Svatko ima par bubrega. Posao bubrega je uklanjanje otpada. To je LAWMA (tvrtka za gospodarenje otpadom) vašeg tijela. Svakodnevno vaša krv nekoliko puta prolazi kroz bubreg da bi se filtrirala. Kako se krv filtrira, urin nastaje i skladišti se u privremenom spremniku koji se naziva mokraćni mjehur.

Ako ne bi bilo mokraćnog mjehura, dok čovjek hoda cestom, mokraća će padati.

Sada razmislite o vodovodnim radovima u vašoj kući. Zamislite mokraćni mjehur kao nadzemni spremnik. Iz spremnika, dobar vodoinstalater vodit će cijevi do drugih dijelova kuće, uključujući kuhinju. Bog je u svojoj mudrosti vodio cijevi od našeg mokraćnog mjehura do vrha penisa. Cijev se naziva mokraćovod. Neposredno ispod mokraćnog mjehura i oko uretre nalazi se mali organ nazvan prostata.

Prostatna žlijezda je veličine oraha i teška oko 20 grama. Njegov je posao stvaranje sjemene tekućine koja je pohranjena u sjemenoj kesici. Tijekom spolnog odnosa, sjemena tekućina dolazi niz mokraćovod i miješa se sa spermom proizvedenim u testisima dajući sjeme. Dakle, sjeme tehnički nije sperma. To je sperma + sjemena tekućina. Sjemena tekućina podmazuje spermu.

Nakon 40. godine, zbog hormonalnih razloga, prostata se počinje povećavati. S 20 grama može narasti na gotovo 100 grama. Kako se povećava, stiska mokraćnu cijev i čovjek počinje primjećivati ​​promjene u načinu mokrenja.

Ako imate sina mlađeg od 10 godina, ako ima malo nestašluka kao što smo svi imali u toj dobi, kad izađe na mokrenje, može ciljati strop i mlaz će pogoditi metu. Nazovite njegova oca da učini isto, wahala dey. Struja urina mu je slaba, ne može putovati na velike udaljenosti, a ponekad može doći ravno na noge. Stoga će možda morati stajati u neugodnom položaju za mokrenje.

Neće se mnogi muškarci brinuti da njihov tok urina ne može udariti u strop. WC-i su na podu, a ne na stropu. Ali počinju se pokazivati ​​i drugi simptomi.

TERMINALNO CIPANJE:

Čovjek počinje primjećivati ​​da mu nakon mokrenja i prepakiranja mokraća i dalje pada na hlače. To je razlog zašto nakon što se stariji muškarac pomokri, mora zazvoniti. Mlađi muškarac jednostavno dostavi do posljednje kapi i ode. Samo vidi starijeg muškarca kako dolazi iz kupaonice. Ponekad može čvrsto stisnuti novine kako bi sakrio mrlje od mokraće, posebno na običnim hlačama.

NEUPRIJEDNOST

U ovom trenutku čekate duže da započne protok urina. Postoje dva ventila koja se moraju otvoriti za mokrenje - unutarnji i vanjski sfinkteri. Obje su otvorene, ali zbog začepljenja u mokraćnoj cijevi, čekate duže da započne protok.

NEPOTPUNO PRAZNJENJE

Ovaj osjećaj imate odmah nakon mokrenja da još uvijek postoji nešto.

Kako se sve ove stvari događaju, mokraćni mjehur počinje sve više raditi kako bi nadoknadio opstrukciju u mokraćnoj cijevi. Učestalost mokrenja raste. Hitnost nastupa. Ponekad morate praktički pobjeći u WC. Nokturija također postaje česta. Noću se budite više od 2 puta da biste mokrili. Vaša se žena počinje žaliti.

Muškarci koji su muškarci možda čak ni u ovom trenutku neće razgovarati s nikim. Tada počinju ozbiljnije komplikacije.

Spremljena mokraća zarazi se i može doći do osjećaja žarenja prilikom mokrenja.

Spremljena mokraća stvara kristale. Kristali se okupljaju stvarajući kamen ili u mjehuru ili u bubregu. Kamenje može začepiti mokraćnu cijev.

Uspostavlja se kronično zadržavanje mokraće. Mjehur pohranjuje sve više i više mokraće. Veličina mjehura je 40 - 60cl. Boca koksa je 50cl. Kako mjehur pohranjuje više urina, može se povećati i do 300cl. Prekomjerno ispunjen mjehur može curiti, što dovodi do vlaženja / urinarne inkontinencije. Također volumen može vršiti pritisak na bubreg i može dovesti do oštećenja bubrega.

Ono što muškarca vjerojatno može dovesti u bolnicu je akutna retencija mokraće. Jednog se dana probudi i nije u stanju izlučiti mokraću.

Sve što sam gore opisao povezano je s povećanjem prostate, što se tehnički naziva benigna hiperplazija prostate.

Postoje i druge bolesti prostate poput:

1. Prostatitis - upala prostate

2. Rak prostate - rak prostate.

Ova se rasprava odnosi na povećanje prostate.

Imam loše vijesti i dobre vijesti.

Loša vijest je da će svatko imati povećanje prostate ako poživi dovoljno dugo.

Dobra vijest je da postoje promjene u načinu života koje muškarcu nakon 40 godina mogu pomoći u održavanju optimalnog zdravlja prostate.

HRANA

Pogledajte što jedete. Prema američkom Nacionalnom institutu za rak, 33% svih karcinoma povezano je s onim što jedemo.

Crveno meso svakodnevno utrostručuje vaše šanse za bolest prostate. Svakodnevno mlijeko udvostručuje vaš rizik. Ne uzimanje voća / povrća svakodnevno učetverostručuje rizik.

Rajčica je jako dobra za muškarce. Ako je to jedina stvar koju vaša supruga može predstaviti navečer, jedite je s veseljem. Ima gomilu likopena. Likopen je najjači prirodni antioksidans.

Hrana bogata cinkom dobra je i za muškarce. Preporučujemo sjemenke bundeve (ugbogulu).

Cink je najvažniji element za mušku seksualnost i plodnost.

Muškarcima je potrebno više cinka nego ženama. Svaki put kad muškarac ejakulira izgubi 15 mg cinka. Cink je važan i za metabolizam alkohola. Vaša jetra treba cink da bi metabolizirala alkohol.

KONZUMACIJA ALKOHOLA

Kako muškarci počinju imati urinarne simptome povezane s povećanjem prostate, važno je da se bave konzumacijom alkohola. Više tekućine znači više tekućine.

Pijte manje. Pijte polako.

VJEŽBA

Vježba pomaže u izgradnji mišićnog tonusa. Svaki bi čovjek trebao vježbati. Muškarci stariji od 40 godina trebaju izbjegavati jake vježbe poput trčanja. Pritisak vrši na koljena. Biciklizam je loša vijest za prostatu. Preporučujemo brzo hodanje.

SJEDENJE

Kad sjedimo, dvije trećine naše težine počiva na zdjeličnim kostima. Muškarci koji dulje sjede skloniji su simptomima prostate. Ne sjedite dugo. Hodajte okolo što češće možete. Sjednite na udobne stolice. Preporučujemo podijeljenu sedlastu stolicu ako morate dugo sjediti.

ZAVOJ

Muškarci bi trebali izbjegavati usko donje rublje. Utječe na cirkulaciju oko prepona i malo je zagrijava. Iako je fiziološka temperatura 37 stupnjeva, prepone imaju optimalnu temperaturu od oko 33 stupnja. Hlače su ne - ne za muškarce. Nosite bokserice. Nosite prozračnu odjeću.

PUŠENJE

Izbjegavajte pušenje. Utječe na krvne žile i utječe na cirkulaciju oko prepona.

SEKS

Redoviti seks dobar je za prostatu.

Celibati su skloniji bolestima prostate. Iako je celibat moralna odluka, on nije biološka prilagodba. Vaša je prostata oblikovana tako da redovito prazni njezin sadržaj.

__________

Misao: kada vam netko podijeli nešto vrijedno i iskoristi to. Imate moralnu obvezu podijeliti ga s drugima jer je netko s vašeg popisa prijatelja.

Savjet:

Uzmite Forever Aloevera nektar od brusnice

Uzmi Forever Vitolize Men

Dodajte oba prehrambena proizvoda u svakodnevnu prehranu i iznenađujuće ćete imati koristi.

Hvala na čitanju

Posljednje ažuriranje 22/12/2020

Komentiraj