Postoji li kakav energetski napitak koji čovjeku pomaže da duže izdrži u krevetu?

Postoji li kakav energetski napitak koji čovjeku pomaže da duže izdrži u krevetu? Ne nema. Siguran sam da ih ima mnogo tvrditi biti. Uštedite novac, jer osim placebo efekta * u tim bočicama nema puno vrijednosti.

Obično dečki žele izdržati duže u krevetu jer misle da to povećava vjerojatnost ženskog orgazma. Ne zaboravite da većina žena ne doživljava orgazam samo od spolnog odnosa penisa u vagini, a ako ne, onda NIJE bolje. Želite saznati kako sama sebi stvara orgazam, i to pod njezinim nadzorom. Izgledi su prilično dobri da bi mogao uključiti njezin klitoris - dio njezina tijela koji je jednako osjetljiv i koji ima toliko živaca koliko ima glava vašeg penisa. Klitorisi mogu biti nevjerojatno zabavni, jezici i podmazani prsti, a ako žena uživa u tome između vas dvoje, postoje četiri seta prstiju koji bi mogli stimulirati njezin klitoris. To biste čak mogli učiniti tijekom odnosa ako ona uživa u tome.

Ako imate spolni odnos i osjećate da vam ponestaje energije, možda niste

  • Pokušavajući marljivo / previše naporno - možda će uživati ​​u "udaranju jackom", ali vjerojatno samo na određeno vrijeme. Pokušajte polako, pokušajte meko - eksperimentirajte
  • ako se ne pretjerujete, razmislite o svojoj kardiovaskularnoj kondiciji. Krenite stepenicama umjesto dizalom, parkirajte dalje od ulaza.

Ako imate odnos, a toliko ste uzbuđeni ili uzbuđeni da ne možete duže izdržati, razmislite o usporavanju, pauziranju, čak i pauzama. Djelomično ili potpuno povlačenje, dopuštajući da vaše uzbuđenje malo padne prije nego što ponovno započnete. Možda ćete primijetiti da kad pojedete izvrstan obrok, hranu ne gurate u usta što brže možete. Imate zalogaj, razgovarate o tome kako sjajno izgleda, kako ima odličan okus, pitate o tome što jede vaš spoj. To možete u krevetu i to stvarno dobro djeluje. Stvarno dobro.

* Placebo je vaš prijatelj, ako možete učiniti da vam to uspije, sjajno!

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj