Postoji li detoksikacija za nikotin?

Nikotinska guma, nikotinski flaster.

Osobno sam u jednom trenutku pušio ponekad 2 kutije cigareta dnevno; ostario je, također sam ostao bez stalnih prihoda i tako sam dobio žvaku. Već otprilike 20 mjeseci žvačem 5-8 komada dnevno s 4 mg Walmartove generičke verzije Nicorette s okusom voća. Bilo je možda 3 mjeseca od posljednjih 20-ak ili tako nekako, pao sam natrag i opet počeo pušiti, da bih se opet bezbolno vratio na desni.

Osim što žvakaća donosi nikotin, ona također zadovoljava moju oralnu fiksaciju - imam što žvakati cijeli dan. To također smanjuje bol koju sam nekad dobivao u čeljusti od stalnog stezanja zubi. U Walmartu 100 komada košta 25.98 dolara plus porez i to će mi trajati oko 2 tjedna. Ne moram se stalno saginjati vani, mirisati na način koji toliko ljudi smatra odbojnim, podnijeti teret stigme i, umjesto da potrošim 250-500 USD mjesečno na svoju ovisnost o nikotinu, bacim 50 USD i ponešto sitniša.

Planiram li uskoro eliminirati sav nikotin iz svog života? Kvragu ne! Neki dan, naravno, ali za sada mogu živjeti sa žvakaćom žvakom žvakanom drogom koja cijeli dan košta 25 centi po komadu.

Ako odlučite ići gumenim putem, pitajte svog liječnika za recept. Neka osiguranja to pokrivaju u potpunosti - moji su guma plaćali 100%, imao sam sufinanciranje od 0 dolara 6 mjeseci. Najgore što se može dogoditi je da dođete do ljekarne, ljekarnik kaže da vaše osiguranje neće ništa platiti i nazovu vas po normalnoj cijeni ... što, pripazite: trgovine poput Rite Aid-a i CVS-a naplaćuju gotovo dvostruku cijenu Plaćam negdje drugdje i više-manje potpuno istu stvar.

Posljednje ažuriranje 10/01/2021

Komentiraj