Postoje li vibracijske gaćice za muškarce?

Može li pametno donje rublje biti lijek za samoću?

Izdanje vijesti: Vibrirajuće gaćice za muškarce sada su dostupne

Iz tehnološkog čvora -

U vezi na daljinu na fakultetu Li Lingxiao imao je osjećaj da, unatoč obilnim porukama, naljepnicama i videorazgovorima s njegovom djevojkom svaki dan, nešto još uvijek nedostaje.

Bez osjećaja dodira, sve ostalo nije uspjelo prenijeti intimnu poruku. Tada se iznjedrila njegova ideja za pametno ili parafrazirajuće vibrirajuće rublje.

Sad, tri godine kasnije, napokon je spreman otkriti Cueme, haptično donje rublje koje vam omogućuje da vas se "dotakne" kad ste razdvojeni i želi taktilniji osjećaj zajedništva.

Upareni s aplikacijom Cueme, parovi mogu aktivirati vibracijske čvorove na paru gaća ili grudnjaku na pola svijeta tapkajući svako odgovarajuće mjesto na zaslonu pametnog telefona. Možete čak i programirati potpisni niz poteza za sebe ili druge značajne osobe kada stvarno želite privući nečiju pažnju.

Odgovaraju se i pragmatičnijim potrebama. Funkcija "umasiraj se" može učiniti mnogo za one koji žele povećati veličinu šalice, smatra Li, rekavši da su čvorovi poravnati s akupunkturnim točkama pritiska. Međutim, ove lude funkcije najbolje je isprobati kod kuće, jer zujanje s područja genitalija u tihim knjižnicama i uredima obično privlači neobične poglede.

Tehnologija koja stoji iza toga dovoljno je jednostavna: bluetooth uređaj veličine kutije šibica, koji je ujedno i baterija, povezuje aktuatore u donjem rublju sa pametnim telefonom. Tada je telefon u mogućnosti kontrolirati Cueme proizvode koji su na mreži.

Pravi izazov bilo je dizajniranje elektroničkih komponenata koje su lagane, energetski učinkovite i koje se mogu uredno ugraditi, a da ih ne uništi toplina i pritisak potrebni za oblikovanje šalice grudnjaka u procesu proizvodnje.

Iako je ideja bila učiniti veze na daljinu podnošljivijima, tvrtka sada želi ekstrapolirati i pretvoriti donje rublje u više društvenih naprava. Aplikaciju vide kao svojevrsnu Tinder ili Momo gdje je zujanje novi način da kažu "Kako si?".

“Kad sretnete neznanca na mreži, teme vam brzo ponestane, a često je stvarno neugodno povući potez i pozvati ih. Ako se možete predstaviti na drugačiji način, nikada se više ne bojte zbog nedostatka ledolomaca ”, kaže Li.

Prilično je optimističan za poduzetnika koji se sprema isporučiti svojih prvih 12,000 XNUMX komada putem JD-ove platforme za množično financiranje. Ima povjerenja da bi za nekoliko godina ova vrsta interakcije mogla zamijeniti WeChat.

Osnivač Li Lingxiao

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj