Postoje li tablete koje muškarci mogu trajati dulje u krevetu?

kamagra je li to naziv za triciklični antidepresiv, koji bi mogao biti antidepresiv, a koji obično ne liječi depresiju obnavljanjem 2 prirodne kemikalije; 5-hidroksitriptamin i noradrenalin. Učinak aspekta je da će znatno povećati vrijeme do ejakulacija tijekom cijelog spolnog odnosa (penetracija ili samozadovoljavanje) od nekih 2 do 8 minuta.

Međutim, to ne djeluje na fizičku privlačnost ili u osnovi erekciju. Prema nekim pacijentima na Bestu, smanjena zanosnost i / ili slaba erekcija Kamagra oralni žele 100mg.

Lijekovi poput fosfodiesteraze (PDE5) inhibitori mogu ići za osobe s disfunkcijom i sekundarnom ejakulacijom i poboljšati nedostatak prirodnosti.

Uzimanje lijekova svakodnevno je također mogućnost jer bi ovo moglo promovirati prirodnost i oduzeti određeni pritisak na izvedbu. vitalno je upravljati očekivanjima. Konzultacije s liječnikom radi rasprave o odabiru kombinirane medicinske pomoći bile bi od koristi.

Uvijek se posavjetujte sa svojim liječnikom prije nego što dinamički započnete s programom ili dozom, jer postoje interakcije s lijekovima i medicinska stanja zbog kojih je pokušaj nesiguran.

Posljednje ažuriranje 05/01/2021

Komentiraj