Pomažu li cilantro i klorela uklanjanju teških metala nakon trovanja teškim metalima?

Teški metali ponekad se nazivaju "nepoznatim ubojicama" jer uzrokuju i pogoršavaju mnoga zdravstvena stanja. Ovi se metali lako ugrađuju u tijelo kao rezultat otrovnog okoliša u kojem živimo. Čak i detoksikacija ovih štetnih metala može biti teško i uklanjanju treba vremena. Postupak se mora izvoditi s velikom pažnjom, jer su izvor tih metala vrlo otrovne kemikalije poput teflona, ​​cjepiva, ostataka pesticida, farmaceutskih lijekova, ostataka kemoterapije, teških metala, aluminija, zračenja, pa čak i nusproizvoda od GMO hrane.

Oba a Debelo crijevo očistitiu Detox jetreu većini slučajeva su potrebni prije detoksifikacije teškim metalima. Podržavajuća dijeta i neki dodaci također se preporučuju u većini slučajeva. Ključno za liječenje nakon detoksifikacije jetre, krvi i debelog crijeva, a ponekad i bubrega, Chlorella s ostalim podržavajućim biljem treba uzimati 3 puta dnevno za do 3 mjeseca. Podržavajuće bilje treba uključivati ​​cilantro, korijen maslačka, sjeme mlijeka čička, korijen čička, vrhove crvene djeteline, list uva ursi i druge, ovisno o slučaju.

Chlorella je superhrana i poznata je po svojim zdravstvenim blagodatima. Prepuna je hranjivih sastojaka i korisnih vitamina. Sadrži sve vitamine B, vitamine C i E, aminokiseline, beta-karoten, željezo, cink, kalcij, magnezij, kalij, rijetke minerale u tragovima, kao i esencijalne masne kiseline. Chlorella je približno veličine crvene krvne stanice (2-10 mikrona) i ima polisaharidnu membranu koja može apsorbirati velike količine dioksina, olova, žive i drugih toksina. To je moguće jer Chlorella sadrži:

  • Sporopollein - tvar koja je izuzetno učinkovita u vezivanju neurotoksina i učinkovitija u vezivanju otrovnih metala od bilo koje druge poznate prirodne tvari
  • Faktor rasta klorele - pokazalo se da ovo uklanja neke toksične metale u istraživanjima na životinjama
  • Porfirini - oni imaju snažan učinak vezanja metala
  • Klorofil - aktivira receptore na jezgri stanice koji su u konačnici odgovorni za detoksikaciju

Blagodati Chlorelle čine je savršenim alatom za detoksikaciju tijela. Vlaknasti se vanjski stanični zid veže s teškim metalima i pesticidima koji se nakupljaju u tijelu i izvode ih van. Visok sadržaj klorofila čini ga idealnim sredstvom za pročišćavanje krvi i eliminacijskim kanalima, osiguravajući da se metabolički otpad odnosi iz tkiva.

Nakon pregleda brojnih pozitivnih rezultata ispitivanja teških metala s toksičnim razinama olova, aluminija, žive itd. I nakon pružanja ovog programa, mogu potvrditi njegovu učinkovitost nakon pregleda rezultata ispitivanja nakon programa. Postupak nije težak, ali mora se ponoviti za one s većom razinom toksičnosti. Svjedočenja i povratne informacije klijenata također su pokazale izuzetno poboljšanje ukupne razine energije i veću kognitivnu funkciju s više jasnoće razmišljanja.

Potreba za detoksikacijom tijela postala je bitna za optimalno zdravlje. Zagađivači i kemikalije iz okoliša mogu nadvladati prirodne putove detoksikacije tijela. S vremenom ti toksini potkopavaju naš imunološki sustav, čineći nas osjetljivima na bolesti i prerano starenje. Svaki zvučni zdravstveni program mora biti dizajniran za uklanjanje svih otrovnih metala.

Posljednje ažuriranje 29/12/2020

Komentiraj