Osim viagre itd., Postoje li kapsule ili voće za povećanje libida koje ste koristili koje su poboljšale vašu seksualnu želju ili poboljšale erekciju?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Mnogo je afrodizijaka koji su pokazali da dvostruko slijepe studije dobro rade. Nažalost, rade samo na programskim pogreškama.

Na tržištu nema afrodizijaka u bilo kojem obliku - ni napaljene kozje korove, ni ginsenga, ničega - za koje se pokazalo da djeluju na ljude u dvostruko slijepim testovima s djelotvornošću bilo boljom od placeba.

Postoji jedan lijek, Bremelanotid, koji je pokazao da značajno povećava libido. Trenutno je u fazi III kliničkih ispitivanja male farmaceutske tvrtke nazvane Palatin Technologies.

Također je dobio možda najhladniju strukturu bilo koje organske molekule koju sam ikad vidio. Pogledajte ovog lošeg dečka! Nemam apsolutno pojma kako izgleda sinteza ove molekule, ali kladim se da je složena i nespretna.

Pfizer je izvijestio da su otkrili drugi takav lijek, PF-00446687, ali on uopće nije toliko daleko koliko znam i možda nikada neće biti.

Viagra nije afrodizijak. Uzrokuje vam lakšu erekciju, ali ako niste napaljeni, neće vas napaliti.

Posljednje ažuriranje 28/11/2020

Komentiraj