Možete li popiti kavu na keto?

Da!

Ispijanje kave dok ste na keto dijeti i dok isprekidano postite izvrstan je način za poboljšanje kvaliteta metabolizma masti i sagorijevanja masti.

Međutim, morate ga piti crno bez dodataka (šećer, vrhnje, umjetna sladila, itd.) Kako biste ostali u stanju ketoze i u stanju bez gladovanja na inzulinu.

Thomas Delauer stvorio je izvrstan video koji objašnjava znanost iza posta i ispijanja kave.

Međutim, videozapis ne ide dovoljno daleko, IMO, objašnjavajući važnost konzumiranja samo 100% kave Arabica i korištenja svježe pečena kava. Vjerujem da je ovo izuzetno važno kako ne biste predozirali kofein i dodatno poboljšali korisne resurse kave kada je koristite zajedno s prekidnim postom ili ketogenom prehranom.

Evo više informacija o vrsti kave koju biste trebali odabrati:

Toplo preporučujem upotrebu kave kao alata u postupcima pridržavanja keto dijete i kod isprekidanog posta. Samo budite svjesni i svjesni da se prema svim kavama ne smije postupati na isti način. Uvijek koristite 100% Arabicu ... .. I ... ... koristite svježe pečena kava kako bi se efekti maksimalno povećali. Ovo će podići vaše iskustvo s kavom i pružiti veće zdravlje i dobrobit!

Posljednje ažuriranje 06/12/2020

Komentiraj