Može li tekućina Patanjali Shilajit pomoći u izlječenju erektilne disfunkcije?

Ayurvedski lijekovi nude prirodni tretman erektilne disfunkcije bez nuspojava. Međutim, oni ne pokazuju rezultate odmah. Upareni sa zdravom prehranom i svakodnevnim vježbama, ayurvedski lijekovi počet će pokazivati ​​rezultate nakon 2-3 mjeseca. Zbog toga gotovo svi seksolozi pored lijekova na recept propisuju i ajurvedske dodatke koji će vam pomoći da pronađete trajno rješenje za erektilnu disfunkciju.

Ashwagandha može imati snažne učinke na razinu testosterona i reproduktivno zdravlje te značajno povećava kvalitetu i plodnost sperme kod muškaraca.

Shilajit je također siguran dodatak za poboljšanje nižeg nivoa testosterona i muške neplodnosti.

Safed Musli , koji se u drevnim ayurvedskim tekstovima spominje zbog svojih afrodizijačkih svojstava, pokazao se učinkovitim protiv prerane ejakulacije i slabe pokretljivosti sperme.

Ginseng je također na glasu kao afrodizijak, a koristi se za liječenje seksualne disfunkcije, kao i za poboljšanje seksualnog ponašanja u tradicionalnoj kineskoj medicinskoj praksi.

Iako postoji nekoliko tvrtki koje proizvode zaista dobre dodatke, danas je na tržištu puno ayurvedskih dodataka za seksualno poboljšanje koji su punjeni steroidima i drugim neželjenim sastojcima. Dugoročno mogu nanijeti puno štete vašem tijelu. Uvijek obavezno kupujte ove dodatke iz pouzdanih izvora, u maloprodajnim trgovinama ili na mreži. Otkrijte koje sastojke sadrže i istražite kako to može utjecati na vaše tijelo.

Posljednje ažuriranje 17/12/2020

Komentiraj