Može li soda bikarbona očistiti vaš sustav za pretragu lijeka na urin?

Danas sam ovo probao sa svojim UA-om. Sudjelujem u programu za lijekove koji nas nasumično testira 2-3 puta tjedno. Dodijeljene su nam boje i javljamo se svake večeri kako bismo provjerili testiramo li sljedeći dan. Vikendom obično zovu samo jednu boju dnevno, a testirao sam prošle nedjelje pa sam zaključio da sam na čistoći. Uzeo sam 50 mg Vyvanse ER i tri 20 mg Adderall IR, a zadnji mi je šmrkao u 6:30 ujutro. Ispalo je da sam morao testirati danas u 7 sati. Nisam jeo cijeli dan i ležerno pio vodu, ništa ludo. 3 1/2 sata prije testiranja popio sam 4 žličice sode bikarbone i 2 čaše vode.

I dečko, da ti kažem ...

Uspio sam ga zadržati prvih 20 minuta prije nego što sam nasilno povratio dobar dio toga, i tada me to pogodilo ... Srećom stigao sam do WC-a gdje sam se ugnijezdio i proveo preostala 2 sata krvareći radioaktivnu lavu iz mog anusa.

Sada sam 6 ft, 220 lbs i bio sam borbeni medicinar u jebenoj vojsci, ali ovo je lako bilo jedno od najgorih iskustava u mom životu !! Irak je izgledao poput sunčanog nedjeljnog popodneva i, iskreno, ne znam bih li to ikad poželio ponoviti. To je rečeno, potpuno sam položio UA za program koji uspijeva u uzimanju zarobljenika.

Dakle, evo mojeg iskrenog pregleda s Bogom ... Ako imate bilo koje druge mogućnosti, iskoristite ih i samo znajte da imate Asa u rupi kad Vrag dođe da kuca.

EDIT: pojednostavljeno objašnjenje znanosti

To ne čisti vaš sustav, već vam daje prozor da se popiškite. Amfetamin ima pozitivan naboj i u osnovi bombardirate svoj endokrini sustav solju koja također ima pozitivan naboj. Vaše tijelo daje prednost da se soda bikarbona prvo ispere, ostavljajući amfetamin da cirkulira sve dok se homeostaza ne dogodi prije nego što se filtrira kao i obično. Dakle, ne, ne čisti se, da, pomaže proći UA.

Moj UA je umočen u 12 ploča s najnižom graničnom razinom i također poslan u laboratorij. Oboje su se vratili negativni (čisti). Pa da, djeluje.

"U 60% slučajeva radi svaki put."

- B. Fantana

** Preusmjerio sam više izvora iz studija slučaja i provjerio sam učinkovitost s raznim medicinskim stručnjacima o toj znanosti. Testirao sam na sebi koristeći EMIT ploču kod kuće s najnižom graničnom razinom koju sam mogao pronaći. Svaka metoda ima prednosti / nedostatke i specifičnost metabolita lijeka. Ako se pravilno izvrše, ovo su NAJKONISTISTENTNIJE, POUZDANE i NEOTKRIVNE metode za trenutne prototipske standarde ispitivanja. **

Najbolja amf (samotestirana / provjerena) - je soda bikarbona

Najbolji aditiv (provjereno): cinkov sulfat (SAMO PANEL)

Najbolji THC (provjereno): CERTO / Surgel

Svi nalazi su ON POINT, ali namijenjeni samo u informativne svrhe. Odgovornost za eksperimente koji završavaju lošim životnim odabirom može nastupiti za određene pojedince. Ove metode nisu 100% zajamčene, ali donose negativne rezultate, pauuu ... Ovdje smo da bismo se poučavali i poticali pouzdanim podacima, iskustvom i novim otkrićima. Zato napravite osobni inventar prije nego što me fleksinirate, jer se rezultati možda neće razlikovati.

Posljednje ažuriranje 06/12/2020

Komentiraj