Može li netko tko je dobrovoljno otišao na rehabilitaciju zbog problema s drogom legalno, bez kaznene evidencije, kupiti oružje u SAD-u?

Može li netko tko je dobrovoljno otišao na rehabilitaciju zbog problema s drogom legalno, bez kaznene evidencije, kupiti oružje u SAD-u?

Ne postoji zakon koji kaže da vam obveznik saveznog vatrogasnog oružja MORA prodati ako Nacionalni sustav trenutne kriminalne provjere pozadine (NICS) kojim upravlja FBI ne uskrati vašu kupnju.

Zapravo zakon FFL prisiljava DA ODBIJE kupnju samo ako NICS kaže da odbija. Ako se kašnjenje ne promijeni i uskrati do 3. dana, prodaja prolazi.

TLDNR: "Znati ili osumnjičen" jako se ponderira na "Odbij" ... ako uključite senzore vjeverice, !!! NIJE !!!

.

Ako savezna vlada zna da ste se pravno smatrali pravno nesposobnim zbog medicinskih / mentalnih ili zlouporaba opojnih droga, vrlo ste vjerojatno zabranjena osoba, osim ako se državna vlada nije savila unatrag

.

Da se savezna vlada pravilno prijavila saveznoj vladi o okolnostima vezanim za izbacivanje iz službe (neophodan je štrajk 1 od 1) koji se odnosi na to da je nasilnik u obitelji (štrajk 2 od 1 štrajk), barem jedan masovni strijelac ne bi imao je svoje oružje mogao kupiti preko prodavača koji je bio u skladu sa zakonom

.

Ključno je zastupanje (!!! I PRAVILNO IZVJEŠTAVANJE GUBOTA !!!) poput kriminalne ili sudske ili pravne aktivnosti

.

Isto s obvezama prema objektima.

Dobrovoljne obveze su odmor

Nehotična obveza pravna je izjava da jeste ili ste smatrani nesposobnim (pravni izraz, a ne uvreda)

.

Medicinska kartica marijauna pravno je priznanje da ste korisnik kontrolirane tvari

.

Posljednje ažuriranje 11/01/2021

Komentiraj