Može li muškarac poboljšati svoj libido i seksualne performanse bez povećanja testosterona?

Bok,

Da, on može!

Ovo je odlomak pitanja na koje sam odgovorio u drugom postu anksioznost seksualnih performansi. Isti trikovi mogu se koristiti za jednostavno povećanje vaše samokontrole, jer gotovo sve seksualno uključuje povezanost našeg uma i tijela.

Evo postupka koji sam koristio za povećanje seksualne kontrole i tvrdoće:

1. Afirmacije - ovo je bilo lako. Pomislio sam na potvrdu koja mi je značila i koja bi se izravno odnosila na to da postajem tvrd, I ne brinući se zbog toga. Afirmacije su sjajne, ali ne čine puno ako se ne dovedete u jako stanje, pa ...

2. Dick trikovi. Ovo je zabavni dio! Noću bih pronalazio neko mirno vrijeme i dogovarao se do zaista teškog stanja, ali ... ne bih si dopustio doći. Cilj je bio istrenirati svoje tijelo da bude doista tvrdo i uzbuđeno, ali pod kontrolom. Možete igrati koliko god želite, ali pokušajte ne 'završiti'. Umjesto toga, udahnite i opustite se. To se može usporediti s nakupljanjem seksualne energije, o čemu se opširno govori u knjizi "Višestruki orgazmički čovjek". Nakon nekoliko dana radeći ovo, nesumnjivo ćete se osjećati 'spremnima za polazak'. Dakle, usklađivanje vremena prije nego što budete mogli biti s partnerom djeluje vrlo dobro.

3. Stvorite fiziološko sidro. Htio sam sebi učiniti ono što je Pavlov radio sa svojim psima. Odnosno, dajem si jedinstveni pokretač koji bi me mogao otežati gotovo na zapovijed i preskočiti bilo kakvu anksioznost izvedbe. U praksi je to značilo dovesti se do visokog stanja uzbuđenja, a zatim povezati s drugim fizičkim podražajem (u mom slučaju: štipanje uha na specifičan način). Čudno zvuči? Naravno. Ali na kraju bi mi trebao samo jedan poticaj da postanem tvrd. Za ovo je potreban dosljedan trening i neće uspjeti prvi put. Pa nastavi.

Nadam se da ovo pomaže.

Najbolje želje.

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj