Može li korov izazvati trajnu erektilnu disfunkciju?

S obzirom na to da je bilo vrlo malo istraživanja zbog saveznog zakona i ograničenja u istraživanju, nitko ne zna. Mislim, NITKO NE ZNA.

Dakle, odgovor je da. Mislim, ne. Mislim, IDK.

Ne pušim pa ne mogu govoriti iz iskustva. Moj prijatelj Thom ima petero djece i puši od 13. godine, iako godišnje zaradi samo 120,000 XNUMX USD. Kakav gubitnik. Vidite što čini lonac? Pretvara vas u neuspjeha. Poput one osobe Stevea Jobsa. Gubitnik.

Još nema istraživanja, tako da ćete na točan odgovor morati pričekati nekoliko desetljeća NAKON ŠTO SE OZNAVI ZAVRŠENO. Čak i liječnici koji misle da znaju zapravo ne znaju. Svi koje znam tko puši kažu da ih to napaljuje. Eto to.

Postoji toliko puno stvari koje uzrokuju ED, možda kanabis nešto pojačava ili je to samo slučajnost, možda netko s ED-om puši i kanabis pa je zato - LAKO JE KRIVITI KANABIS. Možda su osobe s ED samo STARE STARO je fatalno, zarazno i ​​nema lijeka. Također dovodi do ED.

ED može biti simptom većih problema poput problema sa srcem ili krvnim tlakom. Ako ga imate, nemojte samo prestati pušiti, posjetite liječnika. Postoje i mnogi dobroćudni uzroci.

Oprosti Josh, nemam odgovor. Pogledajte ovu stranicu za više informacija:

5 zabavnih činjenica o kanabisu i seksu | Leafly

Posljednje ažuriranje 08/01/2021

Komentiraj