Može li jedenje različite hrane promijeniti okus kakice?

Apsolutno može. Ja sam koprofil i koprofag (vidi Odgovor Jeffa Hirschberga na Ima li itko tamo razbacani fetiš? Ili da vas žena nakakuje?), i imam prilično veliko iskustvo jedenja kaka.

Vidim u odjeljku za komentare za vaše pitanje, Damien Schott rekao je da kakavac možete učiniti samo slađim ili gorčim, a ja bih se u velikoj mjeri složio s tim. Općenito bih opisao kakicu kao okus slatkog, gorkog ili neutralnog okusa. Korištenje zaslađivača koje vaše tijelo ne probavlja u potpunosti, poput eritritola i ksilitola, trebalo bi zasladiti stvari. Nedavno sam počeo jesti bombone bez šećera zaslađene maltitolom i stevijom. Izvrsna nuspojava ovoga je što su moja sranja puno slađeg okusa. Znam da neki izjelice kake kažu Yakult Yakult - Wikipedia učinit će vaš okus kakice slatkim (ne mogu to potvrditi ili opovrgnuti, jer to nikada nisam probao). Damien je spomenuo voće koje može sadržavati šećerne alkohole koji nisu u potpunosti probavljeni. Ako želite poboljšati okus svoje kake, proučio bih ove vrste zaslađivača.

Međutim, imajte na umu da kaka nije samo nusprodukt hrane koju jedete. Kaka sadrži bakterije, bilirubin, mrtve stanice itd. Pogledajte ovaj video:

Iako bih kaku općenito opisao kao slatku, gorku ili neutralnu, ponekad postoje određeni okusi hrane. To sam posebno primijetio kod mesa. Većina kaže da će meso naginjati vašoj kaci prema gorkom kraju spektra. To kod mene nije uvijek bio slučaj. Bilo je trenutaka kad sam okusio okus odreska ili feferona od prethodnog dana. Jučer sam popila malo feferona i pizze s kobasicama, a jutros sam pojela malo svoje kake i to je definitivno imalo primjesa feferona. Puno je toga što ulazi u profil okusa kakica, među kojima je i vaša jedinstvena fiziologija, pa će vjerojatno trebati eksperimentirati. Čak i tada sumnjam da ćete uspjeti postići potpuno predvidljive rezultate.

To je reklo, čak i kad je moja kaka na gorkoj strani, i dalje je uživam jesti. To je samo takvo uključivanje. Želim vam oboje najbolje dok istražujete ovaj čudesni fetiš, a ja bih rado pokušala odgovoriti na sva vaša pitanja!

Posljednje ažuriranje 24/01/2021

Komentiraj