Može li jabučni ocat očistiti lijekove iz tijela?

LOL…

NE, a ako vam netko kaže da možete proći test na drogu s jabučnim octom, pogrešno će biti informirani.

Jetra će razgraditi komponente lijeka zbog kojih je mozak pobudio neurotransmitere i djelovao na dopamin ili serotonin. Oni se razgrađuju na metabolite.

Ove imunološke stanice imunološke stanice obično prate do bubrega, kako bi se eliminirali kroz vrijeme mokrenja. Bubrezi imaju na raspolaganju samo toliko sjedala odjednom, a događa se mnoštvo različitih tjelesnih funkcija koje također trebaju eliminaciju.

Kad bubreg postane sposoban za metabolite lijeka, imune stanice će ih otpratiti do masnih stanica gdje se zatvaraju dok ne dođe vrijeme sljedećeg mokrenja. Što su veće razine metabolita, to će duže biti moguće otkriti. Što tijelo ima više masnoće, to će bubrezi više uputiti imunološke stanice da ih pohranjuju u manje gužve.

Dakle, ovisno o količini aktivne komponente lijeka i sposobnosti jetre da to razgradi i inkapsulira u metabolit i odluke bubrega da ih puste van ili ih zadrže u sebi, odredit će vrijeme da lijek postane neotkriven na temelju osjetljivosti 0f korištene metode detekcije.

Ne postoji hrana ili piće koje mogu utjecati na ovu osnovnu tjelesnu funkciju na takav način da se izbjegne prisutnost metabolita korištenog lijeka.

Neke metode i proizvodi mogu tvrditi da prikrivaju ili prikrivaju svoju prisutnost, ali to ne čine. Neke tekućine mogu, ako se koriste za uvredljive razine, izmijeniti specifičnu težinu ili pH mokraće kako bi utjecale na otkrivanje prisutnih metabolita, međutim mnogi postupci uzimanja uzoraka prvo će potvrditi te vrijednosti kako bi uzorak bio podoban za postupak ispitivanja.

Na primjer, jedinice za otkrivanje prve uzbune (popišite čašu i nagnite sa strane za testiranje papira) koje se prodaju u lokalnim ljekarnama, UPOMENIT će na nevaljani opseg, nazvan CONTROL, ako su gravitacija ili pH izvan određenih raspona.

Jabučni jabuk utjecati će na pH solne kiseline do određene mjere, ali će biti neutraliziran mnogo prije nego što napusti bubrege.

Dakle, NE je odgovor na vaše pitanje.

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj