Može li detoksikacija pomoći da se riješite EtG-a?

Prvo dobre vijesti. Vaša je ustanova za testiranje odabrala glupi postupak provjere.

Možete ručati 9 martinija dan prije nego što zaslon EtG pruži uzorak urina i zatraži od njih da dokažu da vaš EtG pozitivan rezultat nije rezultat transdermalnog unosa etanola putem sredstva za dezinfekciju ruku u bolnici koju ste posjetili prošlog tjedna.

Slučajna izloženost etanolu iz izvora koji nisu za piće može rezultirati pozitivnim testom droge na EtG.

Mnogi uobičajeni proizvodi kupljeni u trgovinama ili ljekarnama sadrže etanol koji može prouzročiti pozitivan rezultat u testu na drogu za EtG. Ti proizvodi uključuju lijekove protiv prehlade i gripe koji se prodaju bez recepta (npr. NyQuil), prehrambene proizvode (npr. Kiseli kupus, balzamični ocat, ekstrakt vanilije) i osobne proizvode poput vodica za ispiranje usta. Uz to, određena popularna pića koja se prodaju u trgovinama (npr. Kombucha) mogu sadržavati značajne količine alkohola. Također je važno znati da navodna bezalkoholna pića mogu sadržavati do 1% etanola po volumenu.

_________________________________________

EtG testovi mogu očitati samo polaganje / neuspjeh za oskudnu razinu povjerenja u apstinenciju od etanola. Ni kada, ni koliko, već je dugo trebalo probuditi se da je ovaj 80-satni čudesni test za praćenje alkohola bio crvena haringa da biste se plašili testa dovoljno da prestanete piti. Ovo spada u kategoriju idiotizma "rat protiv droga, zabrane i pušenja čini vas zdravima".

Osjetljivost ispitivanja komercijalnog etil glukuronida (EtG) u probiranju na alkoholnu apstinenciju

Mark H. Wojcik Jeffrey S. Hawthorne

Alkohol i alkoholizam , svezak 42, broj 4, 1. srpnja 2007., stranice 317–320, https://doi.org/10.1093/alcalc/agm014

Objavljeno:

Ožujak 21 2007

Sažetak

'80-satni test etil-glukuronida (EtG)' postao je idiom zajednice koja testira alkohol, pregled literature pokazuje da se ovaj prozor otkrivanja odnosi samo na ekstremne slučajeve. Ispitivanje na EtG postaje sve češća metoda ispitivanja konzumacije alkohola kod osoba kojima je naređeno da se suzdrže od konzumacije alkohola. Testirali smo 19 ispitanika pomoću komercijalno dostupnih EtG kompleta. Svi uzorci urina prikupljeni više od 26 sati nakon pijenja imali su lažno negativne rezultate.

Testirali smo 19 ispitanika pomoću komercijalno dostupnih EtG kompleta. Svi uzorci urina prikupljeni više od 26 sati nakon pijenja imali su lažno negativne rezultate.

Je li vam nedostajalo ono malo uredno?

Svih 19 alkoholnih pića prošlo je kontrolu nad alkoholom od 80 sati nakon ... .oh na dan (26 sati)!

Iako veće količine EtG-a mogu ukazivati ​​na veću konzumaciju alkohola, na točan broj EtG-a utječe nekoliko čimbenika, uključujući nedavno konzumiranje alkohola. Prisutnost EtG u mokraći ukazuje samo na to da je osoba bila izložena etanolu u nekom trenutku u nedavnoj prošlosti prije testiranja, obično u prethodnih 80–96 sati. Nije utvrđena znanstvena korelacija između razine EtG u urinu i razine alkohola u krvi ili alkoholu.

Uz to, niti jedna država ili jurisdikcija nisu službeno definirale zakonske granice za razinu EtG u urinu.

JER NEMA JEDNOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sada manje dobre vijesti: možda ste jedna od otkačene manjine da ovaj test može pronaći metabolite EtG 36 sati nakon kegera.

Povratak na trg dobrih vijesti.

Tako su pronašli metabolite EtG u mokraći ... ... možda bi bili u pravu ako bi pretpostavili da je to zato što ste pili alkohol, ali pretpostavka je SVE što će biti. Nije dokaz ni za što.

Zato im recite da idu u pakao i ako zaista žele pomoći ljudima koji pate od alkoholizma i ljudima negativno pogođenim prekomjernom upotrebom alkohola, ne bi koristili ni najmanje pouzdan, najlakši zaobilazni zaslon droge na svijetu ... sve samo za 3 puta veća cijena od standardnog ELISA ili EMIT imunološkog ispitivanja UDS.

________________________________________

Dakle, ne, ne možete stvarno detoksicirati EtG, ali nakon što ste educirali svoje testiranje o tome kakve su gluposti ovaj test ... mislim zašto se mučiti.

_________________________________________

EtG može imati određenu korist u kombinaciji s EtS-om i možda će imati koristi od ispitivanja kose, ali po mom ne tako skromnom mišljenju svatko tko ispunjava grafikon na temelju golog EtG testa u najboljem slučaju ne dodaje ništa vrijedno. Oblikovanje dijagnoze bez prvog probira za pretpostavljene pozitivne točke i kvantitativno potvrđivanje EtG / EtS pomoću LC-MS / MS (tekućinska kromatografija - tandemska masena spektrometrija ili slično) kandidat je za zlouporabu.

Izlučivanje etil glukuronida kod ljudi nakon oralne primjene i dermalne izloženosti etanolu | Časopis za analitičku toksikologiju | Oxford Academic

Analize etil glukuronida i etil sulfata u kliničkim ispitivanjima, interpretacija i ograničenja: rezultati ispitivanja izazivanja alkohola u rasponu doze ... - PubMed - NCBI

Opasnosti lažno pozitivnog: Zašto bi državni zakonodavci trebali regulirati uporabu ispitivanja EtG u probnom radu © 2012 Journal of Law & Technology u Sjevernoj Karolini

Test na alkohol - i njegove mane Wall Street Journal

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj